Ανανεωμένο περιμένει τον Παναθηναϊκό το Μετς

 

Η νέα έδρα των “πράσινων” για τα τμήματα του βόλεϊ των ανδρών και των γυναικών θα τους υποδεχθεί… πλήρως ανακαινισμένη σε όλα τα επίπεδα.

Έπειτα από μία… περιπλάνηση αρκετών εβδομάδων κι αρνητικές απαντήσεις από 8 διαφορετικά γήπεδα και δημοτικές αρχές, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με το Δήμο Αθηναίων, προκειμένου να χρησιμοποιήσει ως έδρα του το κλειστό γήπεδο του Μετς για τις ομάδες βόλεϊ ανδρών και γυναικών.

Οι “πράσινοι” αντιμετώπισαν μεγάλες δυσκολίες στην εύρεση έδρας για τις δύο ομάδες βόλεϊ του Ερασιτέχνη, ωστόσο, έπειτα από προσωπική επικοινωνία του Δημάρχου Αθηναίων, με τον πρόεδρο του Α.Ο., Παναγιώτη Μαλακατέ βρέθηκε η λύση μέσω του κλειστού στο Μετς, το οποίο ανήκει στη δικαιοδοσία του Δήμου Αθηναίων και θα αποτελέσει το “σπίτι” του “τριφυλλιού” την επόμενη σεζόν.

Το “τριφύλλι” θα προπονείται στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα ολοκληρώθηκαν εργασίες αναβάθμισης του γηπέδου μπάσκετ στο γήπεδο του Μετς, αλλά κι εκσυγχρονισμός του χώρου που φιλοξενούνται οι αγώνες του βόλεϊ.

Συγκεκριμένα, το κλειστό μεταμορφώθηκε πρόσφατα από τον Δήμο Αθηναίων σ’ έναν ασφαλή, σύγχρονο και λειτουργικό χώρο άθλησης. Οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου πραγματοποίησαν ένα ευρύ “πλέγμα” τεχνικών εργασιών, αναβαθμίζοντας τις υφιστάμενες υποδομές του γηπέδου.

Το παρκέ του γηπέδου μπάσκετ ανακατασκευάστηκε πλήρως, απέκτησε νέες διαγραμμίσεις, ώστε οι αθλούμενοι να απολαμβάνουν με ασφάλεια το παιχνίδι τους. Παράλληλα, τοποθετήθηκαν νέες ηλεκτροϋδραυλικές μπασκέτες τύπου FIBA και πραγματοποιήθηκαν έργα βελτίωσης του φωτισμού οροφής, αξιοποιώντας την τεχνολογία LED.

Επίσης, τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκε το γήπεδο παρκέ βόλεϊ, ενώ η πλευρά της δημοτικής αρχής έβαλε και τις τελευταίες τεχνικές… πινελιές στα ανακαινισμένα, πλέον, αποδυτήρια και στους πάγκους των αθλητών.//Α.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ