Αλόνσο: «Θα βελτιωθούμε, έχουμε τις επόμενες εβδομάδες να δουλέψουμε»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στάθηκε στα κακώς κείμενα της φιλικής ήττας από την Μπραουνσβάιγκ, αλλά εμφανίστηκε σίγουρος για τη μελλοντική άνοδο της ομάδας του.

Μετά τη φιλική ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπραουνσβάιγκ με 1-0, ο Ντιέγκο Αλόνσο στάθηκε στην κακή εμφάνιση της ομάδας του, αλλά τόνισε πως με την επιστροφή των παικτών που λείπουν και τη δουλειά που θα γίνει, θα έρθει η απαραίττη βελτίωση.

Αναλυτικά, ανέφερε τα εξής:

«Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Παλέψαμε αλλά δεν ήμασταν όσο aggressive θα θέλαμε. Έχουμε τις επόμενες εβδομάδες να δουλέψουμε. Μας έλειψαν 8-9 παίκτες και όταν επιστρέψουν θα βελτιωθούμε. Από εκεί και πέρα είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη δουλειά που κάναμε στη προετοιμασία.

Οι παίκτες δούλεψαν πολύ σκληρά. Αυτά τα παιχνίδια είναι κομμάτι του δρόμου. Δώσαμε ευκαιρία σε παίκτες που συνήθως δεν παίζουν και πιστεύω πως θα δούμε θετικά πράγματα στο μέλλον. Δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά. Είχαμε εννιά παίκτες έξω. Οι παίκτες στο Euro, όσοι τέθηκαν εκτός εδώ και ο Ιωαννίδης. Θα βελτιωθούμε με αυτούς και θα είμαστε καλύτεροι».//Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ