Τα εισιτήρια για το Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός

 

Η ομάδα του Αγρινίου, ενημερώνει τους φιλάθλους της, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα που διαθέτει, ότι μπορούν να κατοχυρώσουν τη θέση στο γήπεδο, για την αναμέτρηση απέναντι στο “τριφύλλι”.

Ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο του Αγρινίου, την Τετάρτη (9/11, 17:00), για τη 12η αγωνιστικού του ελληνικού πρωταθλήματος. Τα “καναρίνια” μέσα από μία ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα τους, ενημέρωσαν τους οπαδούς τους, ότι είναι σε διάθεση τα εισιτήρια, ενώ μέσα αναγράφονται οι τιμές, αλλά και ο τρόπος παραλαβής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

«Για τον αγώνα της Τετάρτης ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα διατεθούν απλά εισιτήρια σε φιλάθλους του Παναιτωλικού οι οποίοι έχουν αγοράσει εισιτήριο σε οποιονδήποτε εντός έδρας αγώνα της φετινής περιόδου (2022-2023). Επιπλέον, κάθε κάτοχος εισιτηρίου ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2022-2023 μπορεί να αγοράσει και ΕΝΑ (1) απλό εισιτήριο.

Η έκδοση του απλού εισιτηρίου γίνεται ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα εισιτηρίων της ΠΑΕ Παναιτωλικός (https://tickets.panetolikos.gr/).

Όσοι φίλαθλοι δεν είναι εξοικειωμένοι με ψηφιακές συναλλαγές, για να αγοράσουν απλά εισιτήρια μπορούν να εξυπηρετηθούν από τα εκδοτήρια του γηπέδου Παναιτωλικού, τα οποία θα είναι ανοικτά Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη από τις 10.00 το πρωί έως τις 16.00 το απόγευμα.

Τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ.

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΡΚΙΔΑ

Θύρα 1: 25 ευρώ

Θύρα 2: 25 ευρώ

ΜΙΚΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ

Θύρα 4Α: 22 ευρώ

Θύρα 4: 18 ευρώ

ΠΕΤΑΛΟ

Θύρα 6: 10 ευρώ

Θύρα 7: 10 ευρώ

Στη Θύρα 3 θα φιλοξενηθούν παιδιά Ακαδημιών ποδοσφαίρου και μαθητές Σχολείων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ