Καλεί τον κόσμο του ο Παναιτωλικός

 

Τα “καναρίνια” με μία επίσημη ανακοίνωση, ζητάνε από τους οπαδούς, να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας, προκειμένου να βοηθήσουν, να… έρθει ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι στο Βόλο.

Ο Παναιτωλικός εξέδωσε μία ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του, στην οποία καλεί τους φιλάθλους του, να παρευρεθούν στο γήπεδο. Οι Αγρινιώτες αναμένεται να αντιμετωπίσουν το Βόλο, το Σάββατο (8/10, 17:00) για την έβδομη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και επιθυμούν να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Επιπλέον στην ανακοίνωση του, ο Παναιτωλικός αναγράφει τις τιμές και τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Παναιτωλικού:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ καλεί τους φιλάθλους της να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας το Σάββατο στον αγώνα με τον Βόλο (ώρα έναρξης 5.00 μ.μ.), στηρίζοντάς την να διεκδικήσει ένα ακόμα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι μειωμένες κατά 30% σε σχέση με τους δύο προηγούμενους και η αγορά τους γίνεται ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα εισιτηρίων της ΠΑΕ Παναιτωλικός (https://tickets.panetolikos.gr/el/home/).

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με ψηφιακές συναλλαγές, το Σάββατο θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια του γηπέδου από τις 10.00 έως την έναρξη του αγώνα. Για την αγορά εισιτηρίου από τα εκδοτήρια είναι αναγκαία χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Δεν γίνονται δεκτά μετρητά.

Αναλυτικά οι τιμές των απλών εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 14 ευρώ

Θύρα 2: 14 ευρώ

Θύρα 4Α: 12 ευρώ

Θύρα 4: 10 ευρώ

Θύρα 6: 7 ευρώ

Θύρα 7: 7 ευρώ

Η Θύρα 3 θα φιλοξενήσει παιδιά Ακαδημιών ποδοσφαίρου και μαθητές Σχολείων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ