Επιστρέφει το πανό για τον Άλκη | Έτοιμα τα εισιτήρια για το ματς με τον Άρη

 

Ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τους “κίτρινους” στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ και η δομή “Εις το Όνομα του Άλκη” που ιδρύθηκε στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022 στη Θεσσαλονίκη.

Τα μέλη της δομής θα αναρτήσουν το πανό με το σκίτσο του Χρήστου Παπανίκου το οποίο είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και αποτελούσε πρωτοβουλία της ΠΑΕ Παναιτωλικός, στο γήπεδο, στο σημείο όπου είχε αναρτηθεί για πρώτη φορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

«Η Δομή «1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις το Όνομα του Άλκη» ιδρύθηκε από μία ομάδα πολιτών που επιθυμεί η άγρια δολοφονία και ο άδικος θάνατος του Άλκη Καμπανού, να αποτελέσει εφαλτήριο δράσεων ώστε η μνήμη του να παραμείνει άσβεστη και να αποτελέσει σύμβολο αλλαγής για όλους μας. Να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, καλύτεροι οπαδοί, να μάθουμε να σεβόμαστε περισσότερο την διαφορετικότητα.

Η Δομή έχει στην κατοχή της (πλειοψήφησε στη σχετική δημοπρασία μέλος της) το πανό με το σκίτσο του Χρήστου Παπανίκου που συγκλόνισε το πανελλήνιο: Τον ΤΙΤΟΡΜΟ να κρατάει το άψυχο σώμα του ΑΛΚΗ!


Με την ευκαιρία του αγώνα πρωταθλήματος Παναιτωλικός – Άρης την προσεχή Κυριακή, τα μέλη της Δομής εξέφρασαν την επιθυμία να δώσουν το παρών στο γήπεδό μας και να αναρτήσουν ξανά το πανό στο μέρος που πρωτοεμφανίστηκε τον Φεβρουάριο, εκπέμποντας ένα ισχυρότατο μήνυμα. Τιμώντας έτσι την πρωτοβουλία του Παναιτωλικού να πάρει από τον Φεβρουάριο (μία ακόμα) ξεκάθαρη θέση κατά της βίας στον αθλητισμό και στην κοινωνία.


Με μεγάλη χαρά ικανοποιούμε την επιθυμία τους και θα τους φιλοξενήσουμε στο Αγρίνιο. Από κοινού θα υπενθυμίσουμε ξανά σε όλους ότι ο αγώνας κατά της βίας πρέπει να είναι καθημερινός. Η δολοφονία του Άλκη θα συνεχίσει να ενώνει φωνές και δράσεις!

Στο μεταξύ στη διάθεση του κοινού είναι τα εισιτήρια για την αναμέτρηση Παναιτωλικός-Άρης, στις 7:00 το απόγευμα της Κυριακής 28 Αυγούστου στο Αγρίνιο.

Όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ, δε θα διατεθούν εισιτήρια σε φιλοξενούμενους οπαδούς, ούτε και θα αιτηθεί εισιτήρια για εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Δικαίωμα εισόδου έχουν οι κάτοχοι διαρκείας ενώ ΕΝΑ απλό εισιτήριο μπορούν να αγοράσουν για τον συγκεκριμένο αγώνα μόνο όσοι ήταν κάτοχοι διαρκείας από το 2019 μέχρι σήμερα.

Οι τιμές διαμορφώνονται από 10 μέχρι 20 ευρώ ενώ τα γραφεία της ΠΑΕ θα είναι ανοικτά για να συνδράμουν όσους δυσκολεύονται με την ηλεκτρονική αγορά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ