Δεν θα “φιλοξενούνται” οπαδοί στο Αγρίνιο

 

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός σε ανακοίνωση που εξέδωσε, γνωστοποίησε, ότι δεν θα μπορεί να διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους των ομάδων που θα υποδέχεται στα εντός έδρας ματς.

Τα “καναρίνια” δεν θα δέχονται φιλάθλους φιλοξενούμενης ομάδας στο Αγρίνιο, καθώς δεν το επιτρέπουν οι ιδιαιτερότητες του γηπέδου, για αυτή την αγωνιστική περίοδο. Ο Παναιτωλικός στην ανακοίνωση του αναφέρει ότι ούτε εκείνος θα αιτηθεί εισιτήρια για τους εκτός έδρας αγώνας που θα δίνει η ομάδα.

Επιπλέον οι άνθρωποι του Παναιτωλικού έκαναν γνωστό, ότι στο προσεχές παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη (28/8) δικαίωμα θα έχουν, όσοι έχουν προμηθευτεί έστω και μία φορά διαρκείας τις τρεις τελευταίες σεζόν (από το 2019). Ταυτόχρονα ανακοίνωσε και τις τιμές των εισιτηρίων, αλλά και τον τρόπο που θα μπορούν να τα προμηθευτούν οι οπαδοί του.

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

«Η ΠΑΕ Παναιτωλικός κάνει γνωστό ότι λόγω των ιδιαιτεροτήτων του γηπέδου και το θεσμικό πλαίσιο μετακίνησης φιλάθλων που υφίσταται, δεν μπορεί να διαθέσει εισιτήρια σε φιλάθλους φιλοξενούμενης ομάδας. Η απόφαση ισχύει για όλη την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν. Εξυπακούεται ότι δεν θα αιτηθεί εισιτήρια στους εκτός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Για τον αγώνα της Κυριακής 28.08.2022 με αντίπαλο τον Άρη, δικαίωμα εισόδου έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. ΕΝΑ απλό εισιτήριο για τον συγκεκριμένο αγώνα μπορούν να προμηθευτούν ΜΟΝΟ όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας σε κάποια από τις τρεις προηγούμενες σεζόν (έστω μία φορά από το 2019 έως και εφέτος).

Η έκδοση του απλού εισιτηρίου γίνεται ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα εισιτηρίων της ΠΑΕ Παναιτωλικός (https://tickets.panetolikos.gr/el/home/) κάνοντας χρήση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου στον οποίο έχει εκδοθεί εισιτήριο διαρκείας την τελευταία τριετία.

Όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με ψηφιακές συναλλαγές, μπορούν να εξυπηρετηθούν από το προσωπικό της ΠΑΕ στα γραφεία της στο γήπεδο Παναιτωλικού, τα οποία θα είναι ανοικτά καθημερινά Πέμπτη – Παρασκευή από τις 9.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα και το Σάββατο από τις 10.00 το πρωί έως 14.00. Την ημέρα του αγώνα (Κυριακή) δεν θα λειτουργήσουν τα γραφεία.

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 20 ευρώ

Θύρα 2: 20 ευρώ

Θύρα 4Α: 18 ευρώ

Θύρα 4: 15 ευρώ

Θύρα 6: 10 ευρώ

Θύρα 7: 10 ευρώ»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ