Ζήτησαν συγγνώμη από τον κόσμο…

 

Μετά το βαρύ σκορ της ήττας από τη Φράιμπουργκ, δεν υπήρχε όρεξη για πολλές κουβέντες από τους παίκτες και τον προπονητή. Ωστόσο, έσπευσαν να απολογηθούν στους φιλάθλους.

Ειδική αναφορά από τον Έσε που δήλωσε στην κάμερα της cosmote:  «Είναι μία άσχημη βραδιά, μετανιώνουμε για πολλά πράγματα, είναι κάτι που δεν αξίζει στον Ολυμπιακό. Συγγνώμη από τον κόσμο μας και σε αυτούς στην Αθήνα και σε όσους ταξίδεψαν. Δεν αντιπροσωπεύει την ιστορία του Ολυμπιακού. Τώρα, να κοιτάξουμε τι δεν κάναμε καλά για να βελτιωθούμε».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Μαρτίνεθ ο οποίος ανέφερε: «Δυστυχώς δεν πήγε τίποτα καλά και όπως πάντα στις δύσκολες βραδιές βγαίνω μπροστά και αναλαμβάνω την ευθύνη. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα μας δεν είχε σχέση με τον Ολυμπιακό που έχουμε συνηθίσει. Ο αντίπαλος ήταν πολύ καλύτερος. Δεν κάναμε τίποτα από αυτά που είχαμε σχεδιάσει. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο μας γιατί αυτή η βραδιά ξέρω ότι είναι πάρα πολύ σκληρή. Δεχτήκαμε δύο γκολ σε δύο λεπτά. Κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα. Λάθη που μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει. Πρέπει να βελτιωθούν τα πάντα.  Δεχτήκαμε δύο γκολ γρήγορα που θα μπορούσαμε να έχουμε αποφύγει. Η ομάδα επηρεάστηκε από αυτά τα γκολ και το παιχνίδι ξέφυγε. Πρέπει να αναλύσουμε με ηρεμία ό,τι έχει συμβεί».

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ