Βάζουν στο σημάδι τον Σισέ (tips)

Ασκήσεις τακτικής, αλλά κυρίως εκτελέσεις πέναλτι και πολλές δοκιμές σε στατικές φάσεις περιείχαν οι δύο τελευταίες προπονήσεις του Ολυμπιακού πριν τον αγώνα με τη Σλόβαν.

Παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες είναι το αποψινό (11/8, 21:30, ΕΡΑΣΠΟΡ) στη Μπρατισλάβα, όπου ο Κορμπεράν θα έχει λίγο πιο ξεκάθαρη εικόνα για την ομάδα του αλλά και καλύτερο διάβασμα του αντιπάλου, έχοντας ως οδηγό το πρώτο παιχνίδι.

Η Σλόβαν μπορεί να είναι αρκετά παραγωγική φέτος, καθώς μόλις μία φορά σε οκτώ ματς δεν βρήκε δίχτυα, ωστόσο η άμυνά της όχι μόνο δέχεται εύκολα γκολ, αλλά τα περισσότερα εξ’ αυτών προέρχονται από στατικές φάσεις. Μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός ότι στον επαναληπτικό κόντρα στη Φερεντσβάρος (1-4) τα τρία γκολ ήρθαν από “στημένη μπάλα”.

Πάνω σε αυτό το αδύναμο σημείο έχει δουλέψει ο τεχνικός του Ολυμπιακού και μόνο τυχαίο δεν ήταν ότι ΟΛΕΣ οι μπάλες κατέληγαν είτε στον Μπα είτε στον Σισέ. Η επιλογή του Σισέ είναι γιατί έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό συγκριτικά με τον έτερο αποψινό στόπερ, συν ότι έχει ρέντα τα τελευταία χρόνια να βρίσκει δίχτυα σε ευρωπαϊκά ματς και μάλιστα εκτός έδρας.

Γιατί όχι και σήμερα; Επιλογή καλοπληρωμένη κοντά στο δεκάρικο…

Προκρ. Europa League| 21:30
Σλόβαν – Ολυμπιακός @ Σισέ να σκοράρει (μ.ο. 10,00)

* Κάθε πρόβλεψη σημείου συνεπάγεται οικονομικό κίνδυνο, θα πρέπει να κάνετε και τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας τελικής απόφασης.//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ