Συνάντηση Βαγγέλη Μαρινάκη με τον πρωθυπουργό της Αγγλίας στο City Ground

Σπουδαία πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε στο Νότιγχαμ όπου ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης καλωσόρισε τον Βρετανό Πρωθυπουργό Rishi Sunak στο γήπεδο της Νότιγχαμ Φόρεστ, το City Ground, για τα αποκαλυπτήρια μιας κοινοτικής πρωτοβουλίας, για την υγεία σε όλη την τοπική κοινωνία.

Η πρωτοποριακή πρωτοβουλία με την ονομασία “A New Vision For Sport” περιλαμβάνει τη διασφάλιση ότι σε κάθε ενήλικα και σε κάθε παιδί στο Nottinghamshire παρέχεται ο χρόνος και ο χώρος αναψυχής για να ασκηθούν για την υγεία και την ευημερία τους.

Η επίσκεψη του Βρετανού Πρωθυπουργού στο γήπεδο της Νότιγχαμ Φόρεστ περιλάμβανε ξεχωριστή συνομιλία του με τον κ. Μαρινάκη, τον οποίο ευχαρίστησε για τη σημαντική προσφορά του στην κομητεία του Nottinghamshire.

Συνάντηση Βαγγέλη Μαρινάκη με τον πρωθυπουργό της Αγγλίας στο City Ground

Ο κ. Sunak είπε: «Νομίζω ότι η πρωτοβουλία της Nottingham Forest να κάνει όλους στο Nottinghamshire, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, να αθλούνται για μία ώρα την εβδομάδα, είναι μια φανταστική εκστρατεία και είναι ένα πραγματικό παράδειγμα του καλού που μπορεί να κάνει στην κοινότητά του ένας σύλλογος. Το Nottinghamshire θα είναι ένα πιο χαρούμενο και υγιές λόγω αυτής της πρωτοβουλίας».

Ο κ. Μαρινάκης ανέφερε: «Αυτή η πρωτοβουλία, για να διασφαλιστεί ότι κάθε παιδί και ενήλικας στην περιοχή έχει πρόσβαση σε τουλάχιστον μία ώρα άσκησης κάθε εβδομάδα, είναι τόσο σημαντική και θα βάλουμε όλη μας την ενέργεια και τις προσπάθειές μας για να διασφαλίσουμε ότι αυτό είναι δυνατό. Ό,τι χρειάζεται για να πετύχει αυτό το έργο, ό,τι επένδυση απαιτείται, προσωπικά δεσμεύομαι να το κάνω για αυτήν την περιοχή. Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που μπορούμε να συνεισφέρουμε σε ένα έργο που μπορεί να αλλάξει το μέλλον των παιδιών μας και όλων στην περιοχή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό για την υποστήριξή του και όλους όσοι θα συμβάλουν στην επιτυχία αυτού του έργου».

Συνάντηση Βαγγέλη Μαρινάκη με τον πρωθυπουργό της Αγγλίας στο City Ground

Η πρωτοβουλία που θα διαρκέσει τρία χρόνια θα επικεντρωθεί σε τρεις βασικούς πυλώνες:

Αθλητισμός για Όλους:
Ενθάρρυνση όλων των ηλικιακών ομάδων να συμμετέχουν σε σωματική δραστηριότητα για τουλάχιστον μία ώρα την εβδομάδα, προωθώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής στο Nottinghamshire.

Ενότητα στον Αθλητισμό:
Συνένωση ημιεπαγγελματικών και επαγγελματικών συλλόγων, ανεξαρτήτως αθλήματος, για να συνεργαστούν για την προώθηση του αθλητισμού, την προώθηση των φιλοδοξιών και τη δημιουργία επαγγελματικών δρόμων για νεαρά ταλέντα.

Βελτίωση Υποδομής:
Διεξαγωγή συνολικής ανασκόπησης των αθλητικών εγκαταστάσεων με στόχο τη διοργάνωση «παιχνιδιών Nottinghamshire» σε ολόκληρη την κομητεία μέχρι την τρίτη επέτειο του προγράμματος όπου οι άνθρωποι σε όλη την κομητεία μπορούν να γιορτάσουν την υγεία, τη φυσική κατάσταση και την ευεξία μέσω του αθλητισμού.

Συνάντηση Βαγγέλη Μαρινάκη με τον πρωθυπουργό της Αγγλίας στο City Ground

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ