Συνάντηση εκπροσώπων της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την ΕΠΟ για την επαγγελματική διαιτησία

 

Ο πρόεδρος και ο CEO της Ομοσπονδίας συναντήθηκαν με τον Γ’ Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο των “ερυθρόλευκων”, Δημήτρη Αγραφιώτη και τον Δ’ Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή των Πειραιωτών, Κώστα Καραπαπά.

Παναγιώτης Μπαλτάκος και Ιάκωβος Φιλιππούσης συζήτησαν με τους δύο εκπροσώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της πρόσφατης απόφασης που ελήφθη από την ΕΠΟ για συναντήσεις με τις ομάδες της Super League 1, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για την επαγγελματική διαιτησία. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν συναντήσεις και με άλλες ομάδες του πρωταθλήματος.

Το δελτίο Τύπου της ΕΠΟ:

«Σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ, ξεκίνησαν σήμερα οι συζητήσεις μεταξύ της Ομοσπονδίας και των ομάδων της Super League 1 σχετικά με τον θεσμό της Επαγγελματικής Διαιτησίας.

Στα πλαίσια αυτά, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου και του CEO της Ομοσπονδίας κ. Ιάκωβου Φιλιππούση, με τον Γ’ Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Δημήτρη Αγραφιώτη και τον Δ’ Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή της ίδιας ΠΑΕ κ. Κώστα Καραπαπά.

Θα επακολουθήσουν συναντήσεις και με τις υπόλοιπες ΠΑΕ της Super League 1 με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για την Επαγγελματική Διαιτησία».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ