Στην τελική ευθεία με Ντε Σάνκτις και Μοντεστό

Με γοργούς ρυθμούς κινείται ο Ολυμπιακός προκειμένου να κλείσει στη θέση του τεχνικού διευθυντή τον Mάσιμο Ντε Σάνκτις, τη στιγμή που ο Φρανσουά Μοντεστό έχει συμφωνήσει με τη Μόντσα.

Τα Ιταλικά δημοσιεύματα που αφορούσαν τον Ολυμπιακό, για την αλλαγή στη θέση του τεχνικού διευθυντή, επιβεβαιώθηκαν πλήρως και απομένει μόνο η τυπική υπογραφή της συμφωνίας.

Ήδη ο Ντε Σάνκτις βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να ενημερωθεί πλήρως για τα νέα του καθήκοντα στην ομάδα του Πειραιά, την ίδια στιγμή που ο Μοντεστό έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ιθύνοντες της Μόντσα και αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ώρες. Πάντως, ο πρώην διεθνή Ιταλός τερματοφύλακας και τέως υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ρόμα και αναπληρωτή τεχνικού διευθυντή του συλλόγου, θα αναλάβει για πρώτη φορά είναι τόσο σημαντικό πόστο σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και ταυτόχρονα έχει ευρωπαϊκές βλέψεις.

Ο Ολυμπιακός, δίχως να χάσει χρόνο, κινήθηκε γρήγορα προκειμένου να καλύψει το νευραλγικό τομέα του τεχνικού διευθυντή, που θα “τρέχει” ζητήματα όχι μόνο της πρώτης αλλά και της δεύτερης ομάδας σε συνδυασμό με την οργάνωση των Ακαδημιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ