Σαμασέκου: «Προνόμιο να παίζω σε μία τόσο μεγάλη ομάδα»

 

Ο 26χρονος μέσος από το Μαλί παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, εξέφρασε τη χαρά του για τη νέα του πρόκληση και έδωσε μερικά στοιχεία για το αγωνιστικό του στυλ.

Ο Ντιαντιέ Σαμασέκου αποτελεί, πλέον, παίκτης του Ολυμπιακού, ενισχύοντας τη μεσαία γραμμή της νέας του ομάδας. Ο ίδιος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι των “ερυθρόλευκων”, εκφράζοντας μεταξύ άλλων τη χαρά του για τη νέα του πρόκληση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Είναι μεγάλο προνόμιο να παίζω σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός και ανυπομονώ να δείξω τις ικανότητές μου μπροστά στους φιλάθλους. Όλοι ξέρουν πως είμαι μαχητής. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα με πολλά γκολ. Επίσης, είμαι και καλός play maker. Θα εξαρτηθεί από αυτά που θα μου ζητήσει ο προπονητής να κάνω, όμως είμαι έτοιμος».

Για το παρασκήνιο πίσω από το deal και το μέλλον, ανέφερε: «Όλα για εμένα και τον Ολυμπιακό έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν είχα χρόνο να μιλήσω με γνωστούς μου στην Ελλάδα, όμως όλοι γνωρίζουμε τον Ολυμπιακό και είναι χαρά μου να είμαι εδώ. Φυσικά, είναι πάντα ωραίο να παίζεις με εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Είμαι εδώ γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και πάντα είχε σπουδαίους παίκτες».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ