Ροντινέι: «Ξέρω ότι βρίσκομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Ο Βραζιλιάνος δεξιός οπισθοφύλακας έκανε το ντεμπούτο του στο παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό (2:0) και μετά τη λήξη του αγώνα μίλησε για τη χαρά που νιώθει ως μέλος του Ολυμπιακού, αλλά και για την προσπάθεια του να προσαρμοστεί στην Ελλάδα.

Ο Ροντινέι, σε δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV, αναφέρθηκε στο πως αισθάνεται στους Πειραιώτες, στην προσπάθεια του να μάθει ελληνικά, αλλά και στο χαμό του Πελέ, για τον οποίο δήλωσε ότι είναι μια δύσκολη στιγμή για τους Βραζιλιάνους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ντεμπούτο του:

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που φόρεσα τη φανέλα του Ολυμπιακού, πραγματοποιήθηκε όνειρό μου, ξέρω ότι βρίσκομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Να κάνουμε ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας».

Για το αν αισθάνεται πως βρίσκεται αρκετό καιρό στην Ελλάδα:

«Νιώθω έτσι. Τόσο εγώ, όσο και οι συμπαίκτες μου έχουμε κάνει τα πάντα για να προσαρμοστώ. Από την πρώτη μέρα προσπάθησα να μάθω ελληνικά, για να προσαρμοστώ. Όταν ένας ποδοσφαιριστής είναι χαρούμενος αυτό φαίνεται και βοηθάει στο να βελτιώνεται η απόδοσή του».

Για τον Πελέ:

«Είναι μία δύσκολη στιγμή για όλους τους Βραζιλιάνους, γιατί έχουμε χάσει τον βασιλιά μας. Ήταν ένας άνθρωπος που ενέπνευσε τους Βραζιλιάνους από πολύ μικρός. Έχει προσφέρει τόσες μεγάλες στιγμές. Είμαστε λυπημένοι, έχει πάει να συναντήσει άλλους σπουδαίους Βραζιλιάνους. Θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε και να ζήσουμε όσα ευχάριστα δημιούργησε».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ