Ροντινέι: «Ο Χάμες θέλει να παίξει στη Βραζιλία»

 

Ο Βραζιλιάνος μίλησε στην Κολομβιανή έκδοση της “AS” και αναφέρθηκε στον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό αλλά και στο ενδιαφέρον που έδειξε έτσι ώστε να συνεχίσει στη Φλαμένγκο την καριέρα του.

Με δηλώσεις του στην Κολομβιανή “AS” ο Ροντινέι αποκάλυψε πως ο Χάμες Ροντρίγκες επικοινώνησε μαζί του, εκφράζοντας το ενδιαφέρον του να αγωνιστεί στη Βραζιλία. Παράλληλα, αποκάλυψε πως οι ερωτήσεις του περιορίστηκαν στην Φλαμένγκο αφήνοντας να εννοηθεί πως αυτός θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Χάμες είναι ο πιο επιτυχημένος παίκτης στην Κολομβία, έχει πολλούς Βραζιλιάνους φίλους. Ήρθε ήδη στη Βραζιλία για να παίξει το Παγκόσμιο Κύπελλο, το Κόπα Αμέρικα. Ο Βιδάλ πάντα έλεγε στον Χάμες όταν ήταν στο Μόναχο ότι μια μέρα ήθελε να παίξει στη Βραζιλία, στη Φλαμένγκο και ο Χάμες θέλει επίσης να παίξει στη Βραζιλία. Του αρέσουν πολύ οι Βραζιλιάνοι.

Ο Χάμες θα αγωνιστεί σίγουρα σε ομάδα της Βραζιλία και να σας πω ότι με ρωτούσε, πώς είναι η Φλαμένγκο; και είναι φυσιολογικό, γιατί έζησα εδώ 7 χρόνια, ήρθα στον Ολυμπιακό μέσω της Φλαμένγκο»

«Φυσικά και ρωτούσε, αλλά αυτός και ο μάνατερ του είναι αυτοί που θα αποφασίσουν πού θα πάνε. Μποταφόγκο, Κορίνθιανς, Παλμέιρας, Φλαμένγκο, πρέπει να πάρει την απόφαση».//Μ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ