Ροντινέι: «Έπρεπε να παίξω σε πολλά παιχνίδια με ενέσεις, με δυσκολίες, με πόνο, αλλά θα το έκανα ξανά | Σεβασμός στον Θρύλο»

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ του Ολυμπιακού με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε τον απολογισμό της παρουσίας του στους "ερυθρόλευκους".

Ο Ροντινέι, εκ των πρωταγωνιστικών των Πειραιωτών τον τελευταίο ενάμιση χρόνο αλλά και της φετινής μαγικής ευρωπαϊκής πορείας του συλλόγου, μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -και μάλιστα στα ελληνικά- μίλησε για την δύσκολη χρονιά που είχε, αλλά και για την αγάπη που τρέφει για τους “ερυθρόλευκους”.

«Από την πρώτη μου μέρα εδώ στον Πειραιά είπα ότι ήθελα να γράψω ιστορία με αυτόν τον σύλλογο, τον μεγαλύτερο σύλλογο στην Ελλάδα. Βρίσκομαι εδώ 1 χρόνο και 6 μήνες, αλλά η αίσθηση που έχω είναι ότι είμαι εδώ για πολλά χρόνια. Φέτος για μένα δεν ήταν εύκολη χρονιά, έπρεπε να παίξω σε πολλά παιχνίδια με ενέσεις, με δυσκολίες, με πόνο.

Δεν μπορούσα να είμαι στο 100% σε όλα τα παιχνίδια, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα το έκανα ξανά. Στέλνω αυτά τα μηνύματα στους οπαδούς του Ολυμπιακού για να τους ευχαριστήσω για όλη τη στοργή και την αγάπη που μου έδωσαν από τότε που ήρθα και σε κάθε παιχνίδι που απολαύσαμε μαζί.

Αυτή η φωτογραφία είναι για να πω ότι στο τέλος κάθε προσπάθεια άξιζε τον κόπο, γράψαμε ιστορία. Το αξίζετε, και για μένα είναι τιμή που είμαι μέρος αυτής της ιστορίας. Είμαι Ολυμπιακός, σας αγαπώ.

Σεβασμός στον Θρύλο!».//Λ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ