Προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ οι “ερυθρόλευκοι”

 

Μία μέρα πριν την αναχώρηση για την Ελλάδα (7/12), ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την προτελευταία προπόνηση του στη Μαρμπέγια. Οι παίκτες του Μίτσελ χωρίστηκαν σε αμυντικούς και επιθετικούς και δούλεψαν ξεχωριστά.

Η χειμερινή προετοιμασία των “ερυθρόλευκων” στην Ισπανία φτάνει στο τέλος της, όμως ο 59χρονος τεχνικός συνεχίζει την… πίεση στους ποδοσφαιριστές του. Ο Γκάρι Ροντρίγκες έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ο Θανάσης Ανδρούτσος ακολούθησε θεραπεία, ενώ ο Ανδρέας Ντόη προπονήθηκε κανονικά.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Μία μέρα πριν από την επιστροφή τους στη βάση, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρέθηκαν την Τρίτη (6/12) στη Μαρμπέγια και προπονήθηκαν υπό την καθοδήγηση του Μίτσελ και των συνεργατών του.

Η ομάδα χωρίστηκε σε δύο γκρουπ, σε αμυντικούς και επιθετικούς. Το προπονητικό επιτελείο δούλεψε αρχικά με την αμυντική γραμμή, ώστε μεθοδικά να οργανωθούν στο γήπεδο συγκεκριμένες κινήσεις που έπρεπε να γίνουν. Εν συνεχεία με τους επιθετικούς δόθηκε έμφαση στα κοντρόλ, στις πάσες, στις σέντρες και στα τελειώματα.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος ακολούθησε θεραπεία, έχοντας σφίξιμο στο δεξιό γαστροκνήμιο. Για τον ίδιο λόγο ο Γκάρι Ροντρίγκες έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο Ανδρέας Ντόη προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Την Τετάρτη (7/12) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» επί ισπανικού εδάφους, ολοκληρώνοντας έτσι τη δεκαήμερη χειμερινή προετοιμασία εκτός των συνόρων».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ