Πόρτα εξόδου για Σολμπάκεν | Ερωτηματικά για Καμαρά

Πόρτα εξόδου για Σολμπάκεν | Ερωτηματικά για Καμαρά

Εν αναμονή νέων παικτών που έρχονται αλλά και θα φύγουν στον Ολυμπιακό καθώς τόσο ο Σκανδιναβός εξτρέμ, όσο και ο Αφρικανός χαφ δεν είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην ομάδα του Πειραιά, για διαφορετικούς λόγους.

Ήδη οι κινήσεις για την πρόωρη λήξη του δανεισμού που αφορά τον Σολμπάκεν, έχουν μπει στην τελική ευθεία μετά από συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ρόμα. Μάλιστα, είναι σε τόσο προχωρημένο επίπεδο οι επαφές με συνέπεια οι Ιταλοί να ψάχνουν ήδη την επόμενη ομάδα που θα αγωνιστεί ο παίκτης, με ομάδες της Νορβηγίας να έχουν τον πρώτο λόγο. Ακόμα και ο παίκτης είναι σύμφωνος για την αποχώρηση από τον Ολυμπιακό γιατί και ο ίδιος καταλαβαίνει ότι δεν έχει χώρο στην ομάδα αλλά ούτε δείχνει να απολαμβάνει ιδιαίτερα τη ζωή του στην Αθήνα.

Ταυτόχρονα, ο Μαντί Καμαρά, μπορεί να είναι από τους βασικούς και αναντικατάστατους παίκτες της ομάδας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σκέψεις για πώλησή του. Αιτία, το συμβόλαιο του Αφρικανού που λήγει το καλοκαίρι, με τον Καμαρά να μην δείχνει διάθεση για ανανέωση. Οπότε, προκειμένου να μη χάσει τον παίκτη δίχως να επωφεληθεί οικονομικά η ομάδα, ήδη υπάρχουν σκέψεις για πώληση, εφόσον είναι στα οικονομικά επίπεδα που έχουν θέσει οι Πειραιώτες.

Τελειωμένος από την ομάδα θα πρέπει να θεωρείται και ο Φρέιρε, γι’ αυτό θα ολοκληρωθεί πρόωρα ο δανεισμός από την Πούμας η οποία και αυτή από την πλευρά της ψάχνει ομάδα όπου θα τον ξαναδώσει δανεικό!//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ