Πιο κοντά σε Σουάζο | Στο… κόλπο για Ρέαμπτσιουκ το Στρασβούργο

Πιο κοντά σε Σουάζο | Στο… κόλπο για Ρέαμπτσιουκ το Στρασβούργο

Εβδομάδα εξελίξεων περιμένουμε να είναι για την θέση του αριστερού μπακ είτε με την φυγή του Μολδαβού είτε με την έλευση του Χιλιανού.

Παρά το γεγονός ότι ο Λάτο εξακολουθούσε να είναι ψηλά στη λίστα επιλογών του Μίτσελ, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται να κερδίζει χρόνο προκειμένου να μείνει στην Βαλένθια αν και έχει πρόταση από την Οσασούνα. Ο Ολυμπιακός, βλέποντας αυτή τη στάση του ποδοσφαιριστή ενεργοποιεί την δεύτερη επιλογή καθώς ετοιμάζει την τελική πρόταση για τον Χιλιανό Σουάζο ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Κόλο Κόλο.

Παράλληλα, στον Πειραιά μέσα στις επόμενες ώρες περιμένουν καλύτερη πρόταση της Μπολόνια σχετικά με την απόκτηση του Ρέαμπτσιουκ. Πρόκειται για ένα deal που μπορεί να αγγίξει τα 4 εκατ. ευρώ, Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός είχε δώσει περίπου 2,5 εκατομμύρια για την απόκτηση του Μολδαβού. Εκτός από την ιταλική ομάδα σοβαρή υποψηφιότητα για να θέσει αξιόλογη πρόταση για τον παίκτη είναι και η γαλλική Στρασμπούργκ στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην κατηγορία αναζητά βασικό αριστερό οπισθοφύλακα.

Κινήσεις και συζητήσεις που όλα δείχνουν ότι έχουν δρομολογηθεί προκειμένου να υπάρχουν οριστικές επιλογές μέχρι το τέλος της εβδομάδας ίσως και νωρίτερα.//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ