Πέρεθ: «Εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία της Ρεάλ ο Μαρσέλο»

 

Ο πρόεδρος της “βασίλισσας”, στο πλαίσιο της γενικής συνέλευσης του συλλόγου, αναφέρθηκε στον 34χρονο Βραζιλιάνο, στη European Super League, ενώ… προανήγγειλε το 15ο Champions League. 

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ μίλησε στη γενική συνέλευση του συλλόγου και έκανε ειδική αναφορά στον Μαρσέλο, ο οποίος μετακόμισε στη Ρεάλ Μαδρίτης από τα 18 του χρόνια, χαρακτηρίζοντας τον, ως ένα από τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία της “βασίλισσας”. Επιπλέον αποκάλυψε τις σκέψεις του για την European Super League, ενώ δήλωσε ότι, η Ρεάλ Μαδρίτης προετοιμάζεται ήδη για το… 15ο της Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Πέρεθ: «Θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία και να στείλω την αγάπη και τον θαυμασμό μου στον Μαρσέλο, τον παίκτη με τους περισσότερους τίτλους. Ολοκλήρωσε τον κύκλο του εδώ, στον οποίο έχει πανηγυρίσει 25 τίτλους. Έφτασε σε ηλικία 18 ετών και έφυγε ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία. Ευχαριστώ πολύ, Μαρσέλο».

Για την European Super League ανέφερε: «Η UEFA αυξάνει τα παιχνίδια μεταξύ ασήμαντων ομάδων. Αυτό θα επιταχύνει μόνο την πτώση του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Σύμφωνα με το Forbes, η Μαδρίτη είναι η 13η ομάδα με τη μεγαλύτερη αξία στον κόσμο και πριν ήμασταν 5η. Υπάρχουν μόνο τρεις σύλλογοι από το ποδόσφαιρο σε ολόκληρο το Top-20. Πρέπει να κάνουν κάτι πολύ καλά στις ΗΠΑ και πολύ άσχημα στην Ευρώπη που έχει μείνει πίσω.

Ο Ναδάλ και ο Τζόκοβιτς έχουν παίξει 59 φορές, είναι βαρετό; Ωστόσο, η Ρεάλ και η Λίβερπουλ έχουν συναντηθεί μόνο εννέα φορές σε 67 χρόνια. Τι νόημα έχει να στερούν από τους οπαδούς αυτούς τους αγώνες;

Μπορείτε να μην συμφωνείται με τη Super League, αλλά είναι συζητήσιμο. Η ευρωπαϊκή δικαιοσύνη αμφισβητεί ήδη το μονοπώλιο της UEFA στο ποδόσφαιρο. Το δικαστήριο, με την απόφασή του, θα σημαδέψει το μέλλον αυτού του αθλήματος. Πρέπει να ξεκινήσουμε μια συζήτηση χωρίς πίεση».

Ενώ για το 15ο Τσάμπιονς Λιγκ αποκάλυψε: «Πιστεύουμε στη σκληρή δουλειά και στη συνεχή βελτίωση για να πετύχουμε το ακατόρθωτο. Είμαστε ο πολυτιμότερος σύλλογος στην Ευρώπη, σύμφωνα με το Forbes. Αυτό είναι το σημείο εκκίνησης για να συνεχίσουμε, να μην εφησυχαζόμαστε. Μόλις σηκώσαμε το 14ο και έχουμε ήδη το μυαλό μας στο 15ο. Είναι περηφάνια και ευθύνη για μας να είμαστε ο καλύτερος συλλόγου στον κόσμο και όλων των εποχών».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ