ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Είναι αυτονόητο ότι δεν θα έχουν θέση στο γήπεδό μας αυτοί που προκαλούν βία»

 

Οι “ερθρόλευκοι” εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία καταδικάζουν την επίθεση που ο δέχθηκε φίλαθλος από την Κορέα έξω από το “Γ.Καραϊσκάκης”, στον οπόιο προσφέρει δωρέαν εισητήριο διαρκείας για να ξαναβρεθεί στο Φάληρο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε Κορέατης φίλαθλος έξω από το φαληρικό γήπεδο πριν από το χθεσινό (15/9) παιχνίδι με την Φράιμπουργκ, εξέδωσε ανακοίνωση στην οπόια καταδικάζει κάθε μορφή βίας, τονίζει πως όσοι την προκαλούν δεν έχουν καμία θέση στο γήπεδο και ενημερώνει πως ο Κορεάτης φίλαθλος εγγράφεται ως μέλος στα μητρώα των “Πειραιωτών” και του προσφέρεται εισητήριο διαρκείας για να ξαναεπισκεφθεί το “Γ.Καραισκάκης”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει κάθε μορφή βίας με αφορμή μια χαρά της ζωής, όπως θα έπρεπε να είναι το ποδόσφαιρο.
Είναι αυτονόητο ότι δεν θα έχουν θέση στο γήπεδό μας αυτοί που προκαλούν βία και διαμορφώνουν κάκιστη εικόνα για τον σύλλογο σε διεθνή Μέσα.
Ο άτυχος φίλαθλος από την Κορέα που δέχτηκε επίθεση σε δρόμο και σε αρκετή απόσταση από το γήπεδό μας, σήμερα εγγράφεται μέλος στα μητρώα του συλλόγου και η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα του παραχωρήσει ένα εισιτήριο διαρκείας για να βρίσκεται όποτε το θελήσει στο ‘Γ. Καραϊσκάκης’».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ