Ολυμπιακός: «Την Κυριακή (24/09) εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη των θυμάτων της Θ7»

 

Η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ με ενημέρωση της αναφέρει πως θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή (24/09) στη μνήμη των θυμάτων της Θ7.

Στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρες 10:00 – 14:00 στο χώρο του Μουσείου “Ολυμπιακός” στο Στάδιο “Γεώργιος Καραϊσκάκης“.

Όπως ενημέρωσε η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ, για την ασφάλεια των αιμοδοτών, η αιμοδοσία που γίνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά όπου υπάρχει Τράπεζα Αίματος, θα γίνεται με ραντεβού. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 210 4800985.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ακόμα: «Η θεσμοθέτηση της ετήσιας αιμοδοσίας στη μνήμη των Θυμάτων της Θύρας 7 αποτελεί μια ακόμη σημαντική κοινωνική συνεισφορά του Ολυμπιακού μας και είναι μεγάλη βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται. Η Αιμοδοσία δίνει ζωή. Πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν χρειαστεί αίμα και οφείλουμε να είμαστε εκεί. Οι διεθνής στατιστικές λένε ότι το 60% του πληθυσμού θα χρειαστεί τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μετάγγιση ολικού αίματος ή ενός από τα στοιχεία του αίματος, ενώ μόνο το 5% των ανθρώπων που μπορούν να γίνουν αιμοδότες δίνουν αίμα. Η δωρεά αίματος είναι εντελώς ακίνδυνη και ανώδυνη, βοηθά τον οργανισμό μας να ανανεώνεται και διαρκεί μόνο 10 λεπτά».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ