Ντε λα Φουέντε: «Μου αρέσουν οι ντρίμπλες και να δημιουργώ ευκαιρίες»

Ο Αμερικανός μεσοεπιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις στο κανάλι των “ερυθρολεύκων” αμέσως μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ανέφερε ότι είναι ενθουσιασμένος που ήρθε στον Ολυμπιακό και ότι ανυπομονεί να παίξει στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Ο Κόνραντ ντε λα Φουέντε είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, υπογράφοντας συμβόλαιο για ένα χρόνο, με οψιόν επέκτασης της συνεργασίας τους για ακόμη έναν.

Ο Αμερικανός μεσοεπιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις στο κανάλι των “ερυθρολεύκων” αμέσως μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, δήλωσε ότι του αρέσει να ντριμπλάρει και να δημιουργεί ευκαιρίες, ενώ ανέφερε ότι είναι ενθουσιασμένος που ήρθε στην ομάδα του Πειραιά και ότι ανυπομονεί να παίξει στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ, είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να παίξω το πρώτο μου παιχνίδι εδώ. Έχω δει κάποια βίντεο, είδα όσα θέλει ένας παίκτης να νιώσει και να δει. Προτιμώ να παίζω στο αριστερό άκρο. Νομίζω ότι είμαι αρκετά γρήγορος παίκτης, με καλή τεχνική. Μου αρέσουν οι ντρίμπλες και να δημιουργώ ευκαιρίες. Νομίζω ότι στην Μπαρτσελόνα έχω μάθει τα περισσότερα πράγματα που κάνω τώρα. Κατανόηση του παιχνιδιού και να παίζω σε μικρούς χώρους. Εύχομαι να κάνουμε πολύ καλά πράγματα φέτος, να κερδίσουμε τρόπαια και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. Θα σας δω σύντομα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ