Μπουχαλάκης: «Τα λόγια κούρασαν, πρέπει να βελτιωθούμε»

 

Ο Έλληνας μέσος ήταν λακωνικός στις δηλώσεις του μετά τη νέα βαριά ήττα του Ολυμπιακού στο “Γέωργιος Καραϊσκάκης” με 3-0 από την Καραμπάγκ.

Ο Ολυμπιακός, παρόλο που εμφανίστηκε ανανεωμένος στο πρώτο ημίχρονο, κυνηγώντας το τέρμα που θα του έδινε τους πρώτους του τρεις βαθμούς στη διοργάνωση, στο τέλος λύγισε και ηττήθηκε 3-0 από την Καραμπάγκ, συμπληρώνοντας τρεις αγώνες χωρίς βαθμούς.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δεν είχε να πει πολλά και τόνισε πως δεν χρειάζονται τα λόγια, αλλά οι πράξεις, που θα βελτιώσουν τους “ερυθρόλευκους” ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης:

«Τα λόγια κούρασαν. Προσπαθήσαμε να σκοράρουμε νωρίς και να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Βγάλαμε ένταση νομίζω, είχαμε ένα καλύτερο πρόσωπο, ίσως όμως ανοιχτήκαμε περισσότερο, θέλαμε τη νίκη και δεν υπολογίσαμε τις αντεπιθέσεις. Δεν έχουμε να πούμε πολλά. Είμαστε στενοχωρημένοι και για μας και για τον κόσμο. Πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε. Νομίζω πως τα λόγια κούρασαν. Δεν φτάνει να το λέμε. Πρέπει να δουλέψουμε και να βγάλουμε αυτό που πρέπει. Δεν μπορούμε να πούμε πολλά».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ