Μπαρτζώκας: «Νομίζω πως θα ξεκινήσουμε από μια ψηλότερη βάση σε σχέση με πέρσι»

 

O Ολυμπιακός ήταν σαρωτικός στο “Νεόφυτος Χανδριώτης”, όπου έκανε εύκολα το 2/2 και συνολικά το 7/7 στα φιλικά της προετοιμασίας. Όμως, ο προπονητής του διατήρησε χαμηλά την… μπάλα ύστερα από την άνετη νίκη 94-55 επί του Ερυθρού Αστέρα, ενώ αναφέρθηκε με πολύ καλά λόγια και στο κυπριακό τουρνουά.

Αναλυτικά, τα όσα δήλωσε στην COSMOTE TV ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

Για τον βαθμό ετοιμότητας του Ολυμπιακού: «Προφανώς υπάρχουν περιθώρια να βελτιωθούμε. Είμαστε νωρίς. Το ότι γύρισαν πίσω αρκετοί διεθνείς παίκτες, λίγο μας χάλασε τον ρυθμό μέχρι να μπουν κι αυτοί στον αγωνιστικό ρυθμό των υπολοίπων και σε κάποια νέα πράγματα που έχουμε βάλει. Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι, θεωρώ ότι έχουμε έναν κορμό από πέρσι και σε κάποιο επίπεδο μπορούμε να παίξουμε καλά, λόγω αυτού του γεγονότος».

Για τα πολλά ελεύθερα σουτ στα φιλικά με Χάποελ Χολόν και Ερυθρό Αστέρα: «Είναι πάντα τι σου δίνει ο αντίπαλος. Χθες η Χάποελ Χολόν έπαιζε ζώνη με προσαρμογές, μας άφηνε όλα τα σουτ ανοιχτά. Καταρχήν έχουμε δημιουργία και βγάζουμε πολλά ανοιχτά σουτ, κυρίως λόγω του μη εγωιστικού τρόπου που σκέφτονται οι παίκτες μας. Θέλουν να δώσουν την μπάλα στον ελεύθερο συμπαίκτη. Είναι σημαντικό αυτό. Νομίζω ότι ξέρετε κι εσείς ότι έχουμε αρκετούς καλούς σουτέρ, συν το γεγονός πως περιμένουμε τον Κώστα Σλούκα. Γενικά νομίζω πως θα ξεκινήσουμε από μια ψηλότερη βάση σε σχέση με πέρσι».

Για την παρουσία του Ολυμπιακού στο “Νεόφυτος Χανδριώτης”: «Όσες φορές έχω έρθει εδώ, τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με τη Χίμκι, το επίπεδο της διοργάνωσης είναι καταπληκτικό. Δεύτερον, ο λόγος που γίνεται για να τιμήσουμε την μνήμη του Νεόφυτου… Έχω γνωρίσει την οικογένειά του, είναι φανταστική. Το να χάνεις το παιδί σου είναι κάτι που όλους μας συγκινεί ιδιαίτερα. Εκτός λοιπόν από το γεγονός πως παίζουμε καλά παιχνίδια εδώ, έχουμε πολλούς φίλους εδώ, είναι σημαντικό για μας να παίζουμε για να τιμήσουμε την μνήμη του παιδιού».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ