Μπαρτζώκας: «Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ήρθαν σήμερα μετά από το μεγάλο ξενύχτι που έκαναν»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε μετά την νίκη της ομάδας του, αποθεώνοντας τους φίλους της ομάδας του, καθώς θεωρεί δύσκολο να μπορέσουν να παρευρεθούν στον αγώνα, μετά τους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Conference League.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς, δεν επιτρεπόταν το λάθος. Αν κάνεις ένα λάθος και πας στην έδρα του αντιπάλου η κατάσταση γίνεται περίπλοκη. Το Περιστέρι είναι η τρίτη ομάδα στην Ελλάδα, πάντα παίζει με καλές συνεργασίες και με ένταση. Παίζει για να κερδίσει.

Σαν πρώτο παιχνίδι μετά από το Final Four θα θέλαμε κάτι πιο απλό, αλλά ότι το κερδίσαμε είναι σημαντικό. Πρέπει να αναπροσαρμόσουμε κάποια δεδομένα εξαιτίας της απουσίας του Φαλ. Θα βρούμε τη λύση, ελπίζουμε ότι το Σάββατο θα κερδίσουμε και στο Περιστέρι για να προετοιμαστούμε τους τελικούς.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που ήρθαν σήμερα μετά από το μεγάλο ξενύχτι που έκαναν χθες, κοιμήθηκαν 5μιση-6 το πρωί. Μέσα από την καρδιά μου συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα γι’ αυτό το μεγάλο θρίαμβο, γι’ αυτό το φανταστικό βράδυ που πρόσφεραν σε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού».//ΓΡ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ