Μία… ανάσα από τον Ολυμπιακό ο Μπούτουτσι

 

Οι “ερυθρόλευκοι” συνεχίζουν να ενισχύουν τη μεσοεπιθετική τους γραμμή και έχουν έρθει σε συμφωνία με την Κόνιασπορ, για να αποκτήσουν τον 26χρονο Κοσοβάρο εξτρέμ.

Ο Ολυμπιακός άρχισε τις επαφές του με την κόνιασπορ το πρωί της Τρίτης (31/01) και είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ζούμερ Μπούτουτσι. Οι “ερυθρόλευκοι” ήρθαν σε συμφωνία με την Κόνιασπορ για τον Κοσοβάρο εξτρέμ και αναμένεται να βγάλουν από τα ταμεία τους ένα ποσό γύρω στα 800 με 900 χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Το συμβόλαιο του Μπούτουτσι με την τουρκική ομάδα εξέπνεε το ερχόμενο καλοκαίρι και οι Πειραιώτες τα βρήκαν σε όλα μαζί του, τόσο για τη χρονική διάρκεια της συνεργασίας τους, όσο και στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας. Έτσι, αν δεν υπάρξει κάτι απρόοπτο την τελευταία στιγμή, ο Ολυμπιακός πρόκειται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή, λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο 26χρονος εξτρέμ, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, έτσι ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους “ερυθρόλευκους”.//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ