Μανωλάς: «Ένιωσα ότι δεν ήμουν αναγκαίος» (ΦΩΤΟ)

 

Ο πρώην, πλέον, αμυντικός του Ολυμπιακού, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες στο “Ρέντη”, ενώ τόνισε πως η φυγή του από τους “ερυθρόλευκους” δεν ήταν ποτέ θέμα χρημάτων.

Ο Κώστας Μανωλάς, ανακοινώθηκε χθες (23/9) από την Σάρζα, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, και μέσω ενός “post” στο Instagram, θέλησε να ευχαριστήσει τους πρώην πλέον συμπαίκτες, προπονητές και φροντιστές του στον Ολυμπιακό, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Χρήστο Θέο και τον Χρήστο Μουρίκη και παράλληλα επισήμανε πως δεν τίθεται θέμα χρημάτων στην απόφαση του να αποχωρήσει από τους “ερυθρόλευκους”.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Κώστας Μανωλάς:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες, τους προπονητές, τους φροντιστές και όλους μέσα στο Ρέντη! Θέλω να πω ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο γιατρό κ. Χρήστο Θέο, τον Χρήστο τον Μουρίκη και τους φυσιοθεραπευτές που με βοήθησαν να επανέλθω γιατί πέρσι πέρασα μια δύσκολη στιγμή!!
Δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελα, δεν πάνε πάντα στη ζωή. Κατάλαβα και ένιωσα ότι δεν ήμουν αναγκαίος στην ομάδα και αποφάσισα να φύγω. Δεν υπήρχε ποτέ θέμα χρημάτων!
Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού για όλη την στήριξή του. Θα τον έχω πάντα μέσα στην καρδιά μου, όπως και την αγαπημένη μου ομάδα! Ζήτω ο Ολυμπιακός!!»

Δείτε την ανάρτηση:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ