Κορμπεράν: «Μας πόνεσε η ήττα από τη Ναντ, να αντιδράσουμε με Βόλο»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε ενόψει της αναμέτρησης για την τέταρτη αγωνιστική της Super League, ενώ στάθηκε στο σοκ που υπέστη η ομάδα του το βράδυ της Πέμπτης (8/9) στη Γαλλία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δέχεται συχνά γκολ στα τελευταία λεπτά: «Με απασχολεί και με ανησυχεί το να δεχόμαστε ευκαιρίες για γκολ σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, είτε πρόκειται για το πρώτο λεπτό, είτε πρόκειται για το τελευταίο λεπτό. Προχθές δεχθήκαμε δύο γκολ.

Ένα στο πρώτο ημίχρονο και ένα στα τελευταία λεπτά και αυτό είναι ένα μήνυμα πως πρέπει να βελτιωθούμε και να διατηρούμε καλή οργάνωση στην άμυνα μας σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα».

Για το αν έχει επηρεαστεί η ομάδα από το αποτέλεσμα στο τελευταίο παιχνίδι: «Θα πρέπει φυσικά να μας επηρεάσει αλλά θετικά. Θα πρέπει να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι, θα πρέπει να λειτουργήσει σαν κίνητρο για να είμαστε πολύ καλύτεροι και πολύ πιο προσεκτικοί στο επόμενο παιχνίδι.

Η προχθεσινή ήττα μας πόνεσε πολύ. Αυτόν τον πόνο πρέπει να τον χρησιμοποιήσουμε και να τον μετατρέψουμε σε θυμό έτσι ώστε να μπορέσουμε να αντιδράσουμε. Εγώ προσωπικά πόνεσα πολύ και από ότι καταλαβαίνω το ίδιο νοιώθει όλη η ομάδα».

Για το παιχνίδι με τον Βόλο: «Πρέπει να αντιδράσουμε και να δείξουμε στον κόσμο πως είμαστε μια ομάδα που δεν αποδέχεται τις ήττες. Αυτή η στιγμή είναι η κατάλληλη για να δείξουμε πως αντιδρά η ομάδα και αυτό είναι που θέλω να δω απέναντι στον Βόλο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ