Κορμπεράν: «Δεν είμαστε το φαβορί, πρέπει να παλέψουμε για να κερδίσουμε» (video)

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής (08/09, 22:00, ΕΡΑΣΠΟΡ) πρεμιέρας των ομίλων του Europa League κόντρα στην Ναντ στη Γαλλία και έδωσε το δικό του στίγμα για την αναμέτρηση.

Να διατηρήσει το κίνητρο των ποδοσφαιριστών του σε υψηλό επίπεδο και να ξεκινήσει με το δεξί την ευρωπαϊκή πορεία στους ομίλους επιθυμεί ο Κάρλος Κορμπεράν. Ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων” στη συνέντευξη τύπου στάθηκε στη δυσκολία της αυριανής αναμέτρησης, στις πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πειραιωτών, καθώς και στην απουσία του Γιαν Εμβιλά.

Διαβάστε αναλυτικά όσα τόνισε:

-Για τις πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και την ευρωπαϊκή πρεμιέρα:

Έχουμε παλέψει πάρα πολύ για να βρεθούμε σε αυτή τη θέση και είμαστε απόλυτα έτοιμοι και συνηθισμένοι να βρισκόμαστε σε αυτή τη φάση. Αύριο και τη φάση των ομίλων τη βλέπουμε ως την ευκαιρία να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε εδώ και το πόσο καλά μπορούμε να δουλέψουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη.

-Για τη δυσκολία προετοιμασίας του παιχνιδιού λόγω των προσθηκών και το που θα κριθεί η αναμέτρηση:

Αύριο είναι ένα αρκετά απαιτητικό παιχνίδι και δεν μπορούμε να κερδίσουμε αν κάνουμε καλά μόνο επίθεση ή μόνο άμυνα. Πρέπει να ελέγξουμε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού και στην τακτική και στο συναισθηματικό μέρος.

-Για την απουσία του Εμβιλά:

Θα πρέπει να αποδείξουμε πως είμαστε ανταγωνιστικοί και με την απουσία του Εμβιλά. Παρόλο που είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς, θα πρέπει να το δούμε σαν ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε και να μας γεμίζει με κίνητρο αυτή η απουσία.

-Για το ότι ο προπονητής της Ναντ θεωρεί φαβορί τον Ολυμπιακό:

Πραγματικά είναι ένας όμιλος με τέσσερεις ισάξιες ομάδες και μπορούν να συμβούν τα πάντα. Δεν είμαστε αύριο το φαβορί, πρέπει να δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο ότι θα παλέψουμε πάρα πολύ για να κερδίσουμε και σε αυτό το επίπεδο κανένας δεν μπορεί να χρίσει κάποια ομάδα φαβορί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ