Κομπουαρέ: «Ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίσει για τον κόσμο του»

 

Ο προπονητής της Ναντ, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (03/11, 19:45, ΕΡΑΣΠΟΡ) με τους “ερυθρόλευκους”, ότι πρέπει να έχουν καλύτερα αποτέλεσματα εκτός έδρας και πως οι Πειραιώτες θα είναι επικίνδυνοι.

Ο Αντουάν Κομπουαρέ αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου στο κίνητρο, που θα έχει ο Ολυμπιακός για να πάρει μία νίκη μπροστά στον κόσμο του, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία η ομάδα του να έχει καλύτερα αποτελέσματα εκτός έδρας.

Αναλυτικά τόνισε:

«Μπορεί να δούμε τον Ολυμπιακό ως μία αποφασισμένη ομάδα να νικήσει εντός έδρας ή μία ομάδα χωρίς κίνητρο. Αυτό θα εξαρτηθεί και από εμάς. Πιστεύω όμως ότι ο Ολυμπιακός θα θέλει τη νίκη για τον κόσμο του. Είχαμε κάποια αρνητικά αποτελέσματα, όμως είμαστε πλέον πιο συμπαγείς. Θέλουμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα εκτός έδρας, κάτι που προσπαθούμε να κάνουμε και στο γαλλικό πρωτάθλημα το τελευταίο διάστημα.

Η Καραμπάγκ ήταν καλύτερη από εμάς, αλλά το αποτέλεσμα μετράει στο ποδόσφαιρο. Με την Φράιμπουργκ ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμάς, με την Καραμπάγκ επίσης, με τον Ολυμπιακό ήταν περισσότερο ισορροπημένα».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ