Κίνι: «Μας έλειπε πάρα πολύ η ηρεμία μας» (video)

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ σκόραρε και το πρώτο τέρμα της ομάδας του, ανοίγοντας το δρόμο προς τη νίκη (2-1).

Ο Κίνι θεωρεί πως ο Μεντιλίμπαρ έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης στην βελτίωση των Πειραιωτών κι αυτό έχει δώσει αυτοπεποίθηση στον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Διαβάστε τις δηλώσεις του άσου του Ολυμπιακού:

«Αισθάνομαι πολύ κουρασμένος γιατί είχα καιρό να παίξω ολόκληρο παιχνίδι, είμαι πολύ ευτυχισμένος για τη νίκη και το γκολ. Χαρούμενος που η ομάδα φεύγει με ένα μεγάλο αποτέλεσμα από ένα δύσκολο παιχνίδι.

Για τις πολλές αλλαγές που έκανε ο Μεντιλίμπαρ: «Αυτό λέει πάρα πολλά για την ποιότητα που έχει η ομάδα μας, για το πόσο γεμάτο είναι το ρόστερ, για το υγιή ανταγωνισμό που υπάρχει μεταξύ μας. Πάρα πολύ καλό σημάδι. Μετά το παιχνίδι στην Τουρκία όλοι οι παίκτες ήταν πολύ κουρασμένοι μετά από αυτή την υπερπροσπάθεια, Ήταν σημαντικό να φρεσκάρουμε την ομάδα και να την ξεκουράσουμε. Ήταν πολύ καλό το γεγονός ότι όλοι καταφέραμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, καλό πρόσωπο, αυτό δείχνει ότι το ρόστερ μας είναι πλήρες και έτοιμο, έχει πολύ καλή ποιότητα και μπορούμε όλοι οι παίκτες να βοηθήσουμε την ομάδα ανά πάσα στιγμή. Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικό κομμάτι της ομάδας και μπορούν να βοηθάνε την ομάδα».

Τι έχει φέρει στην ομάδα ο Μεντιλίμπαρ: «Μας έλειπε πάρα πολύ η ηρεμία μας. Ερχόμασταν από ένα δύσκολο διάστημα με αρκετά αρνητικά αποτελέσματα. Αυτό ήταν το πρώτο που έφερε ο Μεντιλίμπαρ, μας έκανε να δούμε τα πράγματα πολύ απλά, μας έδειξε πώς να είμαστε αποτελεσματικοί και πως με την ηρεμία και την αποτελεσματικότητα τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα. Από εκεί και πέρα έρχεται η αυτοπεποίθηση, η πίστη στον εαυτό μας».//ΔΜ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ