Ιταλικές “σειρήνες” για Παπασταθόπουλο – Στην Ντόχα βρίσκεται ο Σεμέδο – Και στο βάθος Ουμτιτί

 

Η Παλέρμο εξετάζει σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του έμπειρου αμυντικού του Ολυμπιακού με θητεία στο Καμπιονάτο. Ενώ, παράλληλα φαίνεται ότι η περίπτωση του Πορτογάλου στόπερ είναι σε καλό δρόμο για την Αλ Ντουχαΐλ. 

Τα αμυντικά προβλήματα που εντοπίστηκαν στην ιταλική ομάδα μέσα από τα πρόσφατα φιλικά παιχνίδια προσπαθεί να τα λύσει με την απόκτηση έμπειρων στόπερ. Μεταξύ, άλλων, στη λίστα των υποψήφιων κεντρικών αμυντικών είναι και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ακόμα δεν έχει φτάσει επίσημη πρόταση στην πειραϊκή ΠΑΕ, ωστόσο σύμφωνα με έγκυρα ιταλικά δημοσιεύματα φαίνεται ότι μέσα στις επόμενες ημέρες η Παλέρμο θα κάνει την πρόταση για την απόκτηση του “ΠΑΠ”.

Μάλιστα, το ιταλικό ενδιαφέρον για ακόμα έναν παίκτη του Ολυμπιακού, έρχεται να προστεθεί στις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν συλλόγους από την γειτονική χώρα και για άλλους ερυθρόλευκους, όπως ο Σισέ ο Μαντί Καμαρά και ο Αγκιμπού.

Σε συνδυασμό με την αποδέσμευση παικτών με βαριά συμβόλαια, έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις που αφορούν στην περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο καθώς είναι σε προχωρημένο στάδιο οι συζητήσεις των “ερυθρόλευκων” με την Αλ Ντουχαΐλ, για το 50% της παραχώρησης του ποδοσφαιριστή. Ο Σεμέδο, μαζί με τον ατζέντη του, βρίσκονται ήδη στην Ντόχα προκειμένου να διευθετήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ESPN ο Ολυμπιακός έχει κάνει επαφή με τον Σαμουέλ Ουμτιτί, δείγμα ότι κοιτάζει τρόπο να ενισχυθεί ποιοτικά στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Στο μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού συνεχίζει να είναι η αναζήτηση τερματοφύλακα που θα πλαισιώνει το Βατσλίκ, αλλά και οι προχωρημένες συζητήσεις με τον εξτρέμ της Λεβάντε, Ενίς Μπάρντι.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ