Ιμπόρα: «Έχουμε προετοιμαστεί καλά, να πιστέψουμε στον εαυτό μας»

 

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φράιμπουργκ αύριο (21/9, 22:00) για την πρεμιέρα του Europa League και ο 35χρονος Ισπανός εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ο Βιθέντε Ιμπόρα στις δηλώσεις του στάθηκε αρχικά στην φιλοδοξία που υπάρχει στις τάξεις των ”ερυθρόλευκων”, τονίζοντας ότι η ομάδα του έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για την αυριανή αναμέτρηση.

Στην συνέχεια κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση για το γεγονός ότι έχει κατακτήσει τέσσερις φορές του Europa League, ενώ μεταξύ άλλων εξέφρασε την επιθυμία του ίδιου και των συμπαικτών του, να αποτελέσει το παιχνίδι με την Φράιμπουργκ, αφετηρία για μία καλή πορεία στην Ευρώπη. Προσθέτοντας, είπε ότι πρέπει να υπάρξει αυτοπεποίθηση και να πιστέψουν στους εαυτούς τους.

Όσον αφορά το παρελθόν του στην διοργάνωση: «Όλα τα στοιχεία που δώσατε είναι αλήθεια, όμως ανήκουν στο παρελθόν. Είναι σαν να είναι η πρώτη φορά, είμαι σε μία καινούργια ομάδα, αλλά με την ίδια διάθεση, όπως η πρώτη φορά. Είμαι με έναν νέο σύλλογο θα ξεκινήσω με την ίδια θέληση, όπως τότε. Θυμάμαι τη δυσκολία της διοργάνωσης και τη δυσκολία να παίζεις κόντρα σε γερμανικές ομάδες. Υπάρχει φιλοδοξία για ένα καλό αποτέλεσμα. Ξέρω πως στο μέλλον θα είμαστε καλύτερη ομάδα. Έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε, έχουμε προετοιμαστεί για το αυριανό παιχνίδι».

Για το αν θα δώσει κάποια συμβουλή στους συμπαίκτες του: «Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δύσκολο να δώσεις συμβουλές. Βλέπω ότι υπάρχει όρεξη και φιλοδοξία για τη διοργάνωση. Το πρώτο παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ, έχουμε σεβασμό, ταπεινότητα για όποιον αντίπαλο, αλλά υπάρχει φιλοδοξία να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί καλά, υπάρχει θέληση και από τους έμπειρους και από αυτούς δεν έχουν μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση. Είμαστε σε φάση βελτίωσης, αλλά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις αν θες να προχωρήσεις είναι να το πιστέψεις, να δουλεύεις σκληρά. Θέλουμε το αυριανό παιχνίδι να είναι ένα βήμα για τη βελτίωση της ομάδας. Να το πιστέψουμε, να πιστέψουμε στον εαυτό μας, να έχουμε αυτοπεποίθηση». //ΜΛ.

 

 

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ