Δήλωσαν πίστη στο πλάνο του προπονητή Ρέτσος – Ιμπόρα (audio)

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ * ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ Με δηλώσεις τους, τόσο ο Έλληνας αμυντικός όσο και ο Ισπανός μέσος, μίλησαν για την αλλαγή στη νοοτροπία που υπάρχει στον Ολυμπιακό με την έλευση Μεντιλίμπαρ. 

Ο Ολυμπιακός κέρδισε μέσα στην Ουγγαρία με 1-0 την Φερεντσβάρος και προκρίθηκε πανηγυρικά στους “16” του θεσμού. Ο Παναγιώτης Ρέτσος και ο Βιθέντε Ιμπόρα μίλησαν στους εκπροσώπους του Τύπου και τον απεσταλμένο της ΕΡΤ, Μπάμπη Παπάζογλου αναφορικά με το παιχνίδι και το πλάνο του νέου προπονητή.

«Προφανώς ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο. Κάναμε μία καλή εμφάνιση και είμαστε χαρούμενοι τόσο για την πρόκριση όσο και με την εμφάνιση της ομάδας. Ήταν δύσκολο παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα. Κρατήσαμε την μπάλα και κοιτάμε μπροστά. Έχουν βοηθήσει οι προσθήκες, ο προπονητής μας βγάζει μεγαλύτερη πίστη. Έχουμε πνεύμα νικητή. Το δείξαμε και κόντρα στον ΠΑΟΚ και σήμερα. Μακάρι να προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τους οπαδούς δίπλα μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος:

Ο Βιθέντε Ιμπόρα μεταξύ άλλων ανέφερε: «Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Αυτό το διάστημα βγάζουμε τον καλύτερο εαυτό μας από την αρχή της χρονιάς. Δείξαμε ωριμότητα. Κρατήσαμε μπάλα. Δείξαμε ότι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Μπορούμε να κερδίσουμε τον τίτλο. Πρέπει να το πιστεύουμε. Έχουμε ποιότητα. Έχουμε και τον κόσμο μας που μας κάνει ισχυρούς και δυνατούς. Πρέπει να το θέλουμε πάρα πολύ όμως»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βιθέντε Ιμπόρα:


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ