Χομπς: «Ο Ποντένσε υπέγραψε νέο συμβόλαιο πριν πάει στον Ολυμπιακό»

 

Λεπτομέρειες γύρω από το deal της παραχώρησης του Ντάνιελ Ποντένσε στον Ολυμπιακό με μορφή μονοετούς δανεισμού κι οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι του 2024 έδωσε ο αθλητικός διευθυντής της Γουλβς.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος της αγγλικής ομάδας, Ματ Χομπς, τόνισε πως ο Πορτογάλος εξτρέμ επέκτεινε πρώτα το συμβόλαιό του με τη Γουλβς κατά ένα χρόνο (Ιούνιος 2025) και μετά έφυγε ως δανεικός στους Πειραιώτες.

«Δεν είναι μυστικό ότι ο Ντάνιελ έψαχνε νέες επιλογές αυτό το καλοκαίρι, αλλά δεν ήρθε τίποτα που να εξυπηρετεί τα δικά του θέλω, αλλά και του συλλόγου. Αυτή είναι μία ευκαιρία για εκείνον να επιστρέψει εκεί που ήταν, να παίξει σε διεθνές επίπεδο. Ήταν υπέροχο που αντιλήφθηκε ότι ήταν σημαντικό για εμάς να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Υπάρχει ακόμα πιθανότητα ώστε ο Ντάνιελ να επιστρέψει και να παίξει ξανά για την Γουλβς, αλλά ήταν η σωστή στιγμή να τον αφήσουμε για να παίξει μπάλα αυτή τη σεζόν. Μπορεί είτε να γυρίσει πίσω μετά από αυτή τη σεζόν, είτε θα διαπραγματευτούμε το επόμενο καλοκαίρι με έναν νέο παίκτη που θα του προσφέρουμε μεγαλύτερο συμβόλαιο», τόνισε ο Χομπς και πρόσθεσε:

«Το σεβάστηκε αυτό και δεν πίεσε, ήταν χαρούμενος που προστάτευσε το κλαμπ. Θα μείνουμε σε επαφή αυτή τη σεζόν και θέλω να τον δω να πηγαίνει καλά και είτε να επιστρέψει πίσω σε εμάς σε καλή φόρμα, είτε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο την αξία του.

Αυτό ήταν στα σκαριά από τον Ιανουάριο όταν ο Ζουλέν Λοπετέγκι ήταν ακόμα εδώ, ξέραμε ότι μπορεί να έφευγε το καλοκαίρι, αλλά όχι για οπουδήποτε. Είχε προσφορές από την Premier League, αλλά δεν ήθελε να πάει.

Αλλά αυτή την ευκαιρία που παρουσιάστηκε να παίξει σε διεθνές επίπεδο ήταν κάτι πολύ καλό. Δούλεψε για όλους. Αυτοί παίρνουν έναν καλό παίκτη δανεικό και εμείς προστατεύουμε τα συμφέροντα του συλλόγου χωρίς κανένα κόστος για αυτή τη χρονιά. Ήταν μία βολική συνθήκη για όλες τις πλευρές».//Λ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ