Αθλητικός διευθυντής Γουλβς: «Εξαιρετική ευκαιρία να γυρίσει εκεί που ήταν»

 

Ο Ματ Χομπς, έκανε δηλώσεις στο επίσημο site του συλλόγου για την επάνοδο του Πορτογάλου εξτρέμ στους “ερυθρόλευκους”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν είναι μυστικό πως ο Ντάνιελ εξέταζε νέες εναλλακτικές αυτό το καλοκαίρι όμως δεν είχε έρθει κάτι που να ταιριάζει σε εμάς και τον ίδιο. Όμως βρέθηκε η ευκαιρία να πάει εκεί που ήταν. Ήταν μία εξαιρετική ευκαιρία να γυρίσει εκεί που ήταν και να παίξει στην Ευρώπη. Ήταν τρομερή ευκαιρία και για να την επιτρέψουμε να συμβεί έπρεπε να κλείσει νέο συμβόλαιο.

Υπάρχει ακόμα ένα ενδεχόμενο ο Ντάνιελ να γυρίσει και να ξαναπαίξει στη Γουλβς. Ήταν όμως η σωστή στιγμή να τον αφήσουμε να φύγει και να παίξει αλλού φέτος. Μπορεί είτε να γυρίσει πίσω ή να διαπραγματευτούμε το καλοκαίρι ξανά για ένα πιο μεγάλο συμβόλαιο. Σεβάστηκε την ομάδα, δεν πίεσε και ήταν χαρούμενος να διαφυλάξει και τα όσα ήθελε και η ομάδα. Θα είμαστε σε επαφή μέσα στη σεζόν και θέλουμε να πάει καλά και μετά είτε να γυρίζει και να παίξει σε εμάς όντας σε καλή φόρμα είτε να μεγαλώσει την αξία του.

Αυτή η εξέλιξη ήταν να γίνει από τον Γενάρη. Υπήρχε η προοπτική να έφευγε το καλοκαίρι, όμως δεν θα έφευγε για οπουδήποτε. Είχε προτάσεις από τη Premier αλλά δεν ήθελε να πάει. Αυτή η ευκαιρία είναι σημαντική (εννοεί για τον Ολυμπιακό) και είναι καλή για όλες τις πλευρές. Ο Ολυμπιακός παίρνει έναν καλό παίκτη με δανεισμό και εμείς προφυλάσσουμε την ομάδα με την έννοια πως δεν θα έχουμε το κόστος του για φέτος. Ήταν μία πολύ καλή λύση για όλες τις πλευρές».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ