Ανησυχία με Βατσλίκ…

 

Ο τραυματισμός του Τσέχου γκολκίπερ κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Ελβετία και η αναγκαστική του αλλαγή στο ημίχρονο, προβληματίζουν τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο Τόμας Βατσλίκ είναι αμφίβολος για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο μέχρι να βγει η διάγνωση που αφορά το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε κατά τη διάρκεια του αγώνα Nations League κόντρα στην Ελβετία.

Με την επιστροφή του έμπειρου τερματοφύλακα στην Ελλάδα, θα εκτιμηθεί άμεσα το πρόβλημα στον ώμο που ήταν η αιτία της αναγκαστικής αλλαγής στο ημίχρονο. Θυμίζουμε πως στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, υπάρχει έντονη ανησυχία και για την κατάσταση του Ουί Τζο Χουάνγκ, ο οποίος έγινε αλλαγή στο παιχνίδι της Νότιας Κορέας.

Ο ίδιος ήταν καθησυχαστικός για τον τραυματισμό του, λέγοντας: «Ο τραυματισμός μου δεν είναι κάτι το σοβαρό. Είναι ένας μυϊκός πόνος, οπότε εάν το χειριστώ καλά και το αντιμετωπίσω με καλή θεραπεία θα είμαι καλύτερα σύντομα. Θεωρώ πως έτσι θα είμαι καλά σύντομα. Μετά το παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα δεν ένιωθα τόσο καλά στην πλάτη μου διότι είχα τρέξει με μεγάλη ένταση και επηρεάστηκα. Και αυτό φαίνεται πως μου βγήκε και τώρα».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ