Αμανατίδης για Ολυμπιακό: «Η υπόθεση “Ευρώπη” έχει τελειώσει σε μεγάλο ποσοστό» (audio)

 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γιώργος Αμανατίδης, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και την εκπομπή “η Λαίδη και ο Αλήτης” με την Ευανθία Ξυνού και τον Μπάμπη Πλάγο, εμφανώς προβληματισμένος με την εικόνα και τον προγραμματισμό του Ολυμπιακού.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Ήταν ένα δύσκολο βράδυ, προσπαθούμε όλοι να διαχειριστούμε μία τέτοια ήττα. Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να γίνουν θαύματα, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα».

«Ο Ολυμπιακός είναι μία καινούργια ομάδα, το ότι έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο δείχνει ότι έχουν γίνει λάθη, κυρίως σχετικά με το timing. Οι εντυπωσιακές μεταγραφές που έγιναν, δεν μπορούν να βοηθήσουν στην Ευρώπη, αλλά μπορούν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να παίξει το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Χθες είδα κάποια σημάδια αδιαφορίας από τους παίκτες, προσωπικά θέλω να βλέπω παίκτες να παλεύουν για την ομάδα. Χθες ο καλύτερός παίκτης ήταν ο κόσμος».

«Έχουν έρθει στον Ολυμπιακό μεγάλοι ποδοσφαιριστές, υπάρχει στήριξη από τον κόσμο, αλλά όλο αυτό θέλει χρόνο και υπομονή. Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα μέσα στην ομάδα και κυρίως η ψυχολογία και η πίστη».

«Σε αυτό το επίπεδο όταν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα δεν κάνεις προγραμματισμό τον Σεπτέμβριο, ο Ολυμπιακός είχε την πολυτέλεια να πάρει νωρίς το πρωτάθλημα οπότε είχε όλο τον χρόνο να κάνει σωστό προγραμματισμό, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο. έγιναν λάθος πράγματα σε λάθος χρόνους, αλλά θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει εμπειρία αυτό να αλλάξει».

Ακούστε το παρακάτω ηχητικό απόσπασμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ