Αλεξανδρόπουλος: «Είμαι ο στρατιώτης του προπονητή»

 

Ο 21χρονος μέσος ο οποίος λύτρωσε τον Ολυμπιακό στις καθυστερήσεις μίλησε αμέσως μετά την πρόκριση επί της Γκενκ αναφέροντας πως παρόλο που είναι λίγες ημέρες στην ομάδα, έχει προσαρμοστεί.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ήταν αναμφισβήτητα το πρόσωπο της βραδιάς, πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό τέρμα στις καθυστερήσεις, δίνοντας την πρόκριση στον Ολυμπιακό. Ο σκόρερ των “ερυθρόλευκων” μίλησε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης και μίλησε για τα συναισθήματά του για την πρόκριση, ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό του στρατιώτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση. Συνέβαλα με το γκολ μου αλλά είναι η προσπάθεια της ομάδας. Παρόλο που δεν ήταν καλή η εικόνα μας βρήκαμε τη λύση. Έχω έρθει λίγες ημέρες, έχω προσαρμοστεί σε αυτά που θέλει ο προπονητής. Είμαι ο στρατιώτης του. Μπορώ να βοηθήσω σε πολλές θέσεις. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το επιτελείο του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να πετύχω αυτό το γκολ και να κάνω αυτή την εμφάνιση. Θέλουμε πολύ χρόνο και αυτός έρχεται με νίκες. Τώρα που κερδίζουμε οφείλουμε να δουλέψουμε περισσότερο. Είμαι χαρούμενος για την πρόκριση και στόχος μας να εξελισσόμαστε από αύριο».//M


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ