Αλεξανδρής σε Ελ Κααμπί: «Μείνε εδώ να συνεχίσεις να γράφεις σελίδες στην ιστορία του Ολυμπιακού».

Ο Αλέξης Αλεξανδρής με δημόσιο μήνυμα προσπαθεί να πείσει τον Μαροκινό φορ να συνεχίζει να πατάει στο χόρτο των πειραιωτών.

Αβέβαιο δείχνει να είναι ακόμα το μέλλον του Ελ Kααμπί, ο οποίος δεν έχει πάρει κάποια απόφαση για το σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να παραμείνει στον Πειραιά ο περσινός πρώτος σκόρερ τους.

Ο Αλέξης Αλεξανδρής που έχει «γράψει» την δική του ιστορία με τους «κόκκινους» φορώντας την φανέλα τους για εννέα χρόνια, εξέφρασε την δική του επιθυμία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η δήλωση του Αλεξανδρή:

«Φίλε Ελ Κααμπί. Ξέρω ότι θα το διαβάσεις σίγουρα. Θα σου μόνο μόνο αυτό. Στην οικογένεια του Ολυμπιακού μεγαλούργησες αγωνιστικά χαρίζοντάς μας υπέροχα και σημαντικά γκολ με αποκορύφωμα το γκολ στον τελικό. Η αγάπη, η στοργή, η καταξίωση που βίωσες εδώ απ’ τον Ολυμπιακό δεν ανταλλάσσεται με τίποτα υλικό σ’ αυτόν τον μάταιο κόσμο.

Μείνε στην ομάδα που σε πίστεψε, σε λάτρεψε και σε έκανε γνωστό σε όλο τον κόσμο. Άσε την Τουρκία και τις άλλες χώρες. Μείνε εδώ να συνεχίσεις να γράφεις σελίδες στην ιστορία του Ολυμπιακού. Εδώ είναι το σπίτι σου, εδώ θα βρεις την γαλήνη, την αγάπη και στην στήριξη απ’ όλους τους Ολυμπιακούς.
Πουθενά αλλού δεν θα νιώσεις έτσι. Σκέψου και είμαι σίγουρος ότι η καρδιά σου θα δείξει τον δρόμο που οδηγεί μόνο στον Πειραιά, μόνο στον Ολυμπιακό».//ΑΒ.

Αλεξανδρής σε Ελ Κααμπί: «Μείνε εδώ να συνεχίσεις να γράφεις σελίδες στην ιστορία του Ολυμπιακού».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ