Μπούσης: «Θέλω να αλλάξω τη νοοτροπία του ελληνικού ποδοσφαίρου» (audio)

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ, μίλησε στην ΕΡΑΣΠΟΡ και στον Βαγγέλη Ιωάννου, στην εκπομπή «το κατά Ιωάννου Ευαγγέλιο», για τη μέχρι τώρα παρουσία της Κρητικής ομάδας στο πρωτάθλημα, τη βαθμολογική ανάσα στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και το μέλλον του συλλόγου.

Ο Μιχάλης Μπούσης, μίλησε στην ΕΡΑΣΠΟΡ και τον Βαγγέλη Ιωάννου, αναφέροντας ότι είναι δεδομένο πως η ομάδα θα ενισχυθεί τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ενόψει του δύσκολου δεύτερου που ακολουθεί και θα έχει διαφορετική εικόνα με την επανέναρξη, μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι έγιναν αρκετά λάθη και ήταν δύσκολο να τα ξεπεράσει η ομάδα, στο τέλος όμως τα κατάφεραν. Στη συνέχεια συμπλήρωσε, ότι ακόμα και αυτοί που αποχώρησαν είχαν δουλέψει σε μία αρκετά δύσκολη εποχή και βοήθησαν το σύλλογο, όταν η ομάδα δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ο ιδιοκτήτης των Κρητικών, τόνισε ότι ο ΟΦΗ παραμένει μία οικογένεια και ότι όλοι είναι ενωμένοι σαν γροθιά, ενώ αναγνωρίζει πως ο κόσμος στεναχωριέται στα άσχημα αποτελέσματα, αλλά ανέφερε πως εκεί είναι που η ομάδα τους χρειάζεται περισσότερο.

Ο Μιχάλης Μπούσης, συμπλήρωσε πως οι ομάδες πρέπει να είναι αυτάρκεις και να μπορούν να βγάζουν τα έξοδα τους, καθώς εδώ και τέσσερα χρόνια… πληρώνει μόνος του. Ο ιδιοκτήτης του ΟΦΗ, αποκάλυψε επίσης πως επιθυμεί να χτίσει ένα νέο γήπεδο για τους Κρητικούς μέσα στα επόμενα χρόνια, το οποίο θα είναι ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ακολουθώντας το παράδειγμα της ΑΕΚ.//

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου του ΟΦΗ στην ΕΡΑΣΠΟΡ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ