Μεσάκ Τζου: «Στόχος να βοηθήσω την ομάδα. Παίζω παντού στην επίθεση»

 

Στις βλέψεις του για την παρουσία του στον ΟΦΗ στάθηκε ο 23χρονος επιθετικός σε δηλώσεις του, που θέλει να εξελιχθεί μέσα από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Μεσάκ Τζου αποτελεί από χθες (27/09) ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ. Ο Πορτογάλος επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από την Γουέστ Χαμ, θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή των Κρητικών και έκανε παράλληλα τις πρώτες τους δηλώσεις.

Στάθηκε στους στόχους του, προσωπικούς και ομαδικούς, την οικογένειά του που είναι χαρούμενη με τη μεταγραφή του, αλλά και τη συνομιλία με τον Νιόπλια.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, η οικογένειά μου είναι επίσης χαρούμενη. Είναι ένα πολύ καλό βήμα στην καριέρα μου και ανυπομονώ πολύ να αρχίσω να παίζω. Ο ΟΦΗ είναι μία καλή ομάδα, μίλησα με τον προπονητή μου εξήγησε το project και θα με βοηθήσει στο μέλλον. Στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα, να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ.

Θέλω να παίξω σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα και νομίζω ότι είναι μία καλή ευκαιρία. Δεν ξέρω ακόμα πότε θα είμαι έτοιμος να παίξω, σήμερα ξεκινάω τις προπονήσεις και αν μου ζητήσει ο προπονητής να παίξω θα το κάνω. Μπορώ να παίξω και στις τρεις θέσεις της επίθεσης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ