Δέλλας: «Θέλουμε την κορυφή των playouts»

Ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε για το τελευταίο παιχνίδι σε αυτή τη διαδικασία και παραδέχτηκε πως θέλει το τρίποντο, για να τερματίσει στην πρώτη θέση η ομάδα του.

Το προσεχές Σάββατο (11/5, 20:00) οι Κρητικοί υποδέχονται τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής ισοβαθμώντας (με 35 πόντους) στην κορυφή μαζί με τους Πανσερραϊκό και Αστέρα Τρίπολης.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα:

-το τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Αυτός ήταν εξαρχής ο στόχος μας, δύο ήταν βασικά, να αποφύγουμε τις περιπέτειες και στην συνέχεια να τερματίσουμε πρώτοι. Αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Θα παίξουν κάποια παιδιά που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, είναι το τελευταίο παιχνίδι του Κώστα (Γιαννούλης) και θα ήθελα να κάνω ένα κάλεσμα στον κόσμο για να τιμήσουν αυτό το παιδί. Όπως και να ‘χει, έχει γίνει η αξιολόγηση σε μεγάλο βαθμό και έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν. Μόλις περάσει αυτό το παιχνίδι, θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις και με παιδιά που τελειώνουν τα συμβόλαια τους, το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχετε αρκετή δουλειά (αναφέρθηκε στους δημοσιογράφους)».

-το πλάνο της νέας χρονιάς και την προετοιμασία: «Δεν μας απαγορεύει να κάνουμε παράλληλα τον σχεδιασμό μας, όπως είπα όμως την προηγούμενη φορά αυτό που προέχει είναι να έχουμε μια βάση και να ενισχύσουμε αυτόν τον κορμό για να μας οδηγήσει την επόμενη χρονιά».

-το πλάνο της προετοιμασίας: «Αρχές Ιουλίου, για να έχουμε περιθώριο να δουλέψουμε τις επόμενες εβδομάδες και να είμαστε έτοιμοι στο νέο πρωτάθλημα. Πάντα υπάρχουν ευκαιρίες κατά την διάρκεια της προετοιμασίας αλλά σίγουρα όσο μεγαλύτερο είναι το παζλ κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τόσο το καλύτερο είναι για έναν προπονητή».//ΔΜ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ