Χριστογεώργος: «Στον ΟΦΗ πιστεύουν στους νέους παίκτες, θα δουλέψω σκληρά» (video)

 

Τις πρώτες δηλώσεις ως παίκτης των Κρητικών πραγματοποίησε ο νεαρός τερματοφύλακας, τονίζοντας τους λόγους που τον έφεραν στην ομάδα του Ηρακλείου. 

Ο Νίκος Χριστογεώργος ανακοινώθηκε επίσημα από τον ΟΦΗ, με τους “ασπρόμαυρους” να προσθέτουν βάθος στα γκολπόστ. Ο 23χρονος τερματοφύλακας πραγματοποίησε και τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης των Κρητικών, αναφερόμενος για τους λόγους που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό.//

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Χριστογεώργος:

«Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που επέλεξα να έρθω εδώ είναι το γεγονός ότι πιστεύουν στους νέους παίκτες και δίνουν ευκαιρίες. Ένας άλλος λόγος είναι ότι ο προπονητής έδειξε να με πιστεύει μαζί με το σύλλογο και με ήθελαν, και ένας ακόμα λόγος είναι ότι έψαχνα μία νέα πρόκληση στην καριέρα μου.

Οι στόχοι μου σε προσωπικό επίπεδο είναι να δουλέψω πολύ σκληρά με τον προπονητή τερματοφυλάκων και με την ομάδα, να μπω στο πλάνο της ομάδας, να καταλάβω τι ζητάει ο προπονητής ώστε να καταφέρω και εγώ να πάρω παιχνίδια και ευκαιρίες όπως έχει κάνει και ο Χρήστος (Μανδάς) και τις έχει εκμεταλλευτεί.

Οι ομαδικοί στόχοι είναι σίγουρα κάθε Σαββατοκύριακο να κερδίζουμε, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να παλεύουμε για κάθε αποτέλεσμα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ γι’αυτό τον σύλλογο».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ