Τέρζιτς για το Klassiker: «Το παιχνίδι δεν θα κρίνει τα πάντα»

Ο 40χρονος προπονητής, σε δηλώσεις του εν όψει του ντέρμπι με την Μπάγερν Μονάχου, εξέφρασε την αισιοδοξία του, ωστόσο τόνισε πως το εν λόγω παιχνίδι δεν θα κρίνει τα πάντα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Εντίν Τέρζιτς:

«Αυτό που με κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξο, είναι η ενέργεια που έχουμε αναπτύξει. Ξέρουμε την ευκαιρία μας και θέλουμε να την αρπάξουμε. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε γι΄ αυτό. Μπορούμε να στείλουμε ένα μήνυμα -στους εαυτούς μας και στον ανταγωνισμό. Το αυριανό παιχνίδι μπορεί να δώσει μία κατεύθυνση, αλλά δε θα κρίνει τα πάντα. Πρέπει θαρραλέα να αρπάξουμε τις ευκαιρίες μας και να δείξουμε ένα διαφορεικό πρόσωπο απ΄ ό,τι στα πρόσφατα παιχνίδια στο Μόναχο».

Εν συνεχεία, πρόσθεσε για τον Τόμας Τούχελ: «Συνεχίζουν να έχουν έναν κορυφαίο προπονητή και μία κορυφαία ομάδα. Πρέπει να βγάλουμε τα σωστά συμπεράσματα. Εχουμε δει αγώνες της Μπάγερν και αγώνες της Τσέλσι με τον Τόμας Τούχελ. Είναι φυσικό η Μπάγερν να θέλει να κάνει μία κορυφαία εμφάνιση, οπότε εμείς πρέπει να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι».//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ