Κιέλ για Αλέ: «Επιτυχημένη η επέμβαση, θα μείνει έξω για μερικούς μήνες»

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, μίλησε αμέσως μετά την επέμβαση του Ιβοριανού, εμφανώς ανακουφισμένος με τα νέα να είναι καλά, ενώ δήλωσε πως η ομάδα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του έως ότου ολοκληρωθεί το κομμάτι της αποκατάστασής του. 

Ο Σεμπαστιάν Αλέ, ο οποίος πρόσφατα διαγνώστηκε με καρκίνο στους όρχεις υποβλήθηκε σε επέμβαση η οποία κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη. Ο αθλητικός διευθυντής της Μπορούσια Ντόρτμουντ, μίλησε αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της και εμφανίστηκε χαρούμενος με την έκβαση της. Δήλωσε επίσης πως ο παίκτης θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για λίγο καιρό, ενώ, μετέφερε τα λόγια του Ιβοριανού επιθετικού στους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σεμπάστιαν Κιέλ: 

«Ευτυχώς, σήμερα μπορώ να πω ότι η επέμβαση πήγε καλά και ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο. Θα μείνει σίγουρα εκτός για μερικούς μήνες και η πορεία της θεραπείας συζητείτα. Ήταν φοβερά σταθερός και εκπληκτικά θετικός και μάλιστα είπε στην υπόλοιπη ομάδα: κάντε τη δουλειά σας, δώστε τα όλα. Να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να τρέχουμε όταν επιστρέψω».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ