Επιστρέφει στις προπονήσεις ο Αλέ!

Κοντά στην επιστροφή του στην ενεργό δράση φαίνεται πως είναι ο σπουδαίος μαχητής, που ολοκλήρωσε τον τελευταίο κύκλο των χημειοθεραπειών του και αναμένεται να πατήσει ξανά στο χορτάρι.

Μια αρκετά ευχάριστη είδηση έρχεται από τη Γερμανία που αφορά τον Σεμπαστιάν Αλέ. Ο σπουδαίος μαχητής δίνει σίγουρα τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του, αφού πριν από μήνες διαγνώσθηκε με καρκίνο στους όρχεις.

Έχοντας περάσει μια σειρά από χημειοθεραπείες και ορισμένες επεμβάσεις, ο Αλέ δείχνει αυτή τη στιγμή στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και φαίνεται πως αφήνει πίσω του έναν τεράστιο… εφιάλτη! Οι τελευταίες θεραπείες του πήγαν πολύ καλά και ο Ιβοριανός στράικερ αναρρώνει.

Κάπως έτσι, πήρε το “πράσινο φως” από τους γιατρούς του να επιστρέψει από τον Ιανουάριο στις προπονήσεις της Ντόρτμουντ. Προτείνεται μάλιστα, όχι μόνο να κάνει προπόνηση ενδυνάμωσης και για τη φυσική του κατάσταση, αλλά σταδιακά να πιάνει και μπάλα στα πόδια του.

Ο Αλέ κόστισε 31 εκατ. ευρώ στην Ντόρτμουντ, η οποία τον αγόρασε από τον Άγιαξ αλλά ο άτυχος επιθετικός δεν κατάφερε να παίξει κάποιο επίσημο ματς με τους Βεστφαλούς. Ο Γαλλοϊβοριανός στράικερ παραπονέθηκε ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης της Ντόρτμουντ και μετά από εξετάσεις, έγινε γνωστό ότι είχε όγκο στους όρχεις. Παρόλο πάντως, θα επιστρέψει στις προπονήσεις της Ντόρτμουντ από τον Ιανουάριο, δεν υπάρχει σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα καταφέρει να αγωνιστεί ξανά σε παιχνίδι.//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ