Ντεσπόντοφ: «Ποτέ δεν σκύβω το κεφάλι, ποτέ δεν τα παρατάω»

Ο Βούλγαρος εξτρέμ σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς τόνισε την σημασία του ομαδικού πνεύματος που υπάρχει στην ομάδα.

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ πέτυχε το τέρμα που έδωσε την ώθηση για την τεράστια ανατροπή του ΠΑΟΚ κόντρα στην Αμπερντίν, σε δηλώσεις του μετά την λήξη του αγώνα τόνισε πως το ομαδικό πνεύμα ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Μιλώντας στο live του αγώνα στην επίσημη ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, ο έμπειρος εξτρέμ που άνοιξε το δρόμο της επικής ανατροπής του ΠΑΟΚ, ανέφερε:

«Το ιδιαίτερο στοιχείο με τον ΠΑΟΚ είναι ότι ποτέ δεν τα παρατάμε μέχρι να έρθει το τελικό σφύριγμα της λήξης. Βρεθήκαμε δύο γκολ πίσω και αυτό το είδαμε ως… τεράστιο κίνητρο για να κάνουμε comeback. Ποτέ δεν σκύβω το κεφάλι μου, ποτέ δεν τα παρατάω».

Όσο για το κλειδί της νίκης του ΠΑΟΚ; Το ομαδικό πνεύμα των ασπρόμαυρων με τον Ντεσπόντοφ να σημειώνει χαρακτηριστικά πως:

«Αν στο 2-0 αρχίζαμε να φωνάζουμε και να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο, μάλλον θα γινόταν και το 3-0. Αλλά δεν το κάναμε. Είχαμε αυτοπεποίθηση και υποστηρίξαμε ο ένας τον άλλο». //ΝΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ