Ντε Λαουρέντις: «Με 200 εκατομμύρια αγοράζετε το ένα πόδι του Όσιμεν»

 

Μία… ασύλληπτη πρόταση έκαναν οι Σαουδάραβες το καλοκαίρι στη Νάπολι, αλλά ο πάντα ιδιαίτερος πρόεδρός της απέρριψε οτιδήποτε ήρθε για τον Νιγηριανό επιθετικό, απαντώντας… καυστικά στα e-mail.

Με το κράτος να… σπρώχνει άφθονο χρήμα από πίσω, οι σύλλογοι της Σαουδικής Αραβίας κυνήγησαν ελίτ ποδοσφαιριστές της Ευρώπης το καλοκαίρι, αποσπώντας μάλιστα αρκετές υπογραφές. Η ομάδα όμως που δεν υπέκυψε ποτέ σε αυτές τις ομολογουμένως… τρελές προτάσεις, ήταν η Νάπολι.

Οι “παρτενοπέι” δέχτηκαν “κρούσεις” για τα δύο μεγαλύτερα περιουσιακά τους στοιχεία, τους Κβίτσα Κβαραχτσέλια και Βίκτορ Όσιμεν. Ο πρόεδρος του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις φρόντισε για αυτό, καθώς απάντησε… αφοπλιστικά στην Αλ Χιλάλ, όταν ήρθε τεράστια πρόταση για τον Νιγηριανό σέντερ φορ.

«Με τα200 εκατομμύρια ευρώ που προσφέρετε, μπορείτε να αγοράσει μόνο το ένα πόδι του Όσιμεν. Για τη νέα χρονιά πιστεύω πως θα είστε σε θέση να προσφέρετε 500 εκατομμύρια και πιθανόν να λάβουμε υπόψη την προσφορά σας.

Επαναλαμβάνω όμως, ίσως να τη λάβουμε υπόψη. Με εκτίμηση, Ντε Λαουρέντις», έγραψε με καυστικό και απορριπτικό τόνο, ο Ιταλός πρόεδρος.//ΓΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ