Η Νάπολη τιμά το… παιδί της

 

Ιδιαίτερα ξεχωριστή η σημερινή ημέρα και για τους Ναπολιτάνους, αφού συμπληρώνονται δύο χρόνια από το θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα. Οι “παρτενοπέι”, από τα ξημερώματα κιόλας, αποτίουν φόρο τιμής στον Αργεντινό, καθώς χιλιάδες άνθρωποι συνέρρεαν στην “ισπανική γειτονιά” για να αφήσουν ένα λουλούδι.

Δεν έλειψε ούτε ο ιστορικός πρώην πρόεδρος, Κοράντο Φερλάινο, ο οποίος παρά τα 91 του χρόνια είναι πάντα παρών για τον άνθρωπο που του… άλλαξε τη ζωή, ενώ η σημερινή Νάπολι εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο, Εντουάρντο ντε Λαουρέντις.

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα Τζούνιορ, ο μεγαλύτερος γιος του Αργεντινού “θρύλου”, έδωσε επίσης το παρόν στη Νάπολη και δήλωσε: «Αυτή η αγάπη για τον πατέρα μου κάνει τον πόνο μας πιο υποφερτό, αλλά θα έσβηνα αυτή τη μέρα από το ημερολόγιο. Η Νάπολι και η Αργεντινή τον θυμούνται καθημερινά και θα προσπαθήσουμε να τον τιμήσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

Ο πρώην συμπαίκτης του Ντιέγκο Μαραντόνα, Τσίρο Φεράρα, του αφιέρωσε μια συγκινητική επιστολή στην “Corriere dello Sport”: «Από εκείνη τη φρικτή μέρα, σε νιώθω όλο και περισσότερο να προσπαθείς να φτιάξεις σταδιακά τη ραγισμένη μου καρδιά».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ